Primera División, Pro League, Voetbal — 28/01/2016 at 13:01

Zet in op STVV – Anderlecht en Barcelona – Atlético Madrid!

door

Titelkandidaat Anderlecht reist af naar het Stayen stadion op vrijdag (20.30 uur) om het op te nemen tegen een Sint-Truiden dat probeert om voor een flinke verrassing in de Jupiler Pro League te zorgen. Ondertussen ontmoeten twee voetbalreuzen elkaar in Camp Nou, want het machtige Barcelona ontvangt een stug Atlético Madrid team in wat een spannende wedstrijd belooft te worden!

Atletico de Madrid - FC Barcelona (Liga BBVA Round 3)

Win met het grote duel in de Jupiler League: STVV – Anderlecht

Anderlecht zal de drie punten proberen te pakken om de koploper AA Gent in te halen in de top, terwijl STVV zich wil veiligstellen van de degradatiestrijd. De laatste keer dat Anderlecht afreisde naar de Stayen Arena, eindigde de wedstrijd in een gelijkspel met 2-2. Er valt een mooie waarde te verdienen met een Gelijkspel Geen Inzet op STVV @4,75.

Een inleg van €10 betekent dan wanneer de wedstrijd in een gelijkspel eindigt het terugkrijgen van je inzet, terwijl je bij winst van STVV bijna €50 mee naar huis neemt!

Zet in op Gelijkspel Geen Inzet op STVV om je inleg met bijna 5 te vermenigvuldigen!

Picture5

STVV is ook één van de teams die het minst scoort in de competitie (23 doelpunten), waardooe ze op een sterk defensief spel moeten leunen om in dit treffen punten te kunnen behalen. Doelpunten van STVV Minder dan (0,5) @1,91 kan een mooie optie zijn die je inleg bijna verdubbelt!

Verdubbel je inleg door erop te vertrouwen dat STVV minder dan 0,5 doelpunten gaat scoren!

Picture6

Haal het beste uit een spannend Barcelona – Atlético Madrid

Een spannend duel wacht op ons om zaterdag wanneer Barcelona hun rivaal Atlético Madrid ontvangt. Beide teams staan op dit moment bovenaan de ranglijst. Ondanks dat ze hun illustere rivaal sinds het seizoen 05/06 niet hebben weten te verslaan, heeft Atlético een prima staat van dienst tegen de Catalanen. Drie keer gelijk in de laatste vijf ontmoetingen zal het bewijs zijn voor de Madrilenen dat ze een aanvallend ingesteld Barcelona kunnen afslaan.

Een Gelijkspel @4,05 lijkt een sappig aanbod! 

Picture9

Met maar slechts acht tegendoelpunten in La Liga kan het goed-gedrillde Atlético van Diego Simeone de beste verdedigingsstatistieken van alle topcompetities in Europa voorleggen. De recente staat van dienst qua onderlinge duels laat zien dat deze wedstrijd een felbevochten en tactische affaire belooft te worden met slechts negen doelpunten in de afgelopen vijf duels.

Totaal aantal doelpunten Minder dan (2,5) @1,90 is aanlokkelijk! 

Picture10

wedopjupilerpro

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.