Primera División, Pro League, Voetbal — 19/11/2015 at 13:05

Zet in op El Clásico: Real Madrid – Barcelona

door

We keren terug uit de Interlandweek met wat we de grootste wedstrijd van het competitieseizoen in Europa kunnen noemen. Real Madrid ontvangt hun bittere rivaal Barcelona voor een cruciaal duel dat ‘El Clásico’ genoemd wordt op zaterdag (18.15 uur). Laten we enkele manieren bekijken om van deze wedstrijd te profiteren!

FUSSBALL INTERNATIONAL PRIMERA DIVISION SAISON 2014 2015 9 Spieltag El Clasico Real Madrid FC Bar

Verdubbel je inleg met Barcelona Gelijkspel Geen Inzet!

Ondanks een relatief langzame start van het seizoen voor hun hoge standard heeft Barcelona nu een tandje hoger geschakeld en leidt nu op drie punten afstand van Real Madrid La Liga. Omdat sterspeler Lionel Messi de laatste 6 weken aan de kant stond vanwege een blessure hebben andere aanvallers als Neymar and Suarez de tijd gehad om open te bloeien en zo elk tien doelpunten gedurende die tijd te scoren.

De grillige Messi volgt sinds kort weer de volledige training en kan zaterdag een rol spelen als kwelduivel voor de Madrileense defensie. De laatste ontmoeting tussen de beide teams eindigde in 2-1 voor de Catalanen. Bovendien heeft Blaugrana sinds 3 oktober geen wedstrijd meer verloren en zal naar verwachting met ten minste een punt Santiago Bernabeu verlaten.

Verdubbel je inzet met Barcelona Gelijkspel Geen Inzet @2,00! 

Picture2

Vermenigvuldig je inzet met meer dan 8 als Barça wint! 

We kunnen zaterdag zeker doelpunten verwachten, want beide teams willen hun supporters vermaken tegen hun aartsrivalen. Er is slechts één keer een 0-0-gelijkspel geweest tussen de beide teams in de afgelopen 20 duels, terwijl het gemiddelde aantal doelpunten in deze wedstrijden op een gezonde 3 staat.

We gaan naar de wedstrijd met Spanjes productiefste doelpuntenmachine Madrid op 26 goals en Barcelona op korte afstand met 25 doelpunten. Maar toch, “Casa Blanca” gaat de derby in zonder sleutelspelers als Rodriguez, Isco en Dani Carvajal, terwijl Neymar, Suarez and Messi bijna volledig fit zijn. Dit kan het verschil maken en zorgen voor een kleine overwinning voor Barça!

Een inzet van €10 op een overwinning voor Barça met 1-2 kan je een mooie €83,60 opleveren (inzetquotering @8,36)! 

Picture3

€43 te winnen dankzij de JPL-kans van de week

Een vluchtige blik op de Belgische Jupiler League laat een interessant duel zien tussen de nummers 4 en 5: Club Brugge ontvangt Zulte-Waregem. Ondanks de geringe afstand van 3 punnten tussen de teams kun je een mooie quotering krijgen op Zulte als maker van het eerste doelpunt en zo je inleg verviervoudigen @4,33!

Zet €10 in op Zulte-Waregem als maker van het eerste doelpunt en win €43,30!

Picture4

wedopjupilerpro

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.