Premier League, Primera División, Voetbal — 31/03/2016 at 14:20

Zet in op El Clásico: Barcelona – Real Madrid

door

Na de vriendschappelijke interlands die de reguliere competities onderbraken is het tijd voor de heetste derby van Europa: ‘El Clásico’. Barcelona ontvangt  bittere rivaal Real Madrid voor een cruciaal duel op zaterdag. Laten we bekijken waar we de meeste winst uit onze kunnen halen!

Cristiano-Ronaldo-Clasico

Verdubbel je winst met een doelpuntenrijke derby!

Met een voorsprong van 10 punten op hun aartsrivalen zal Barcelona vol zelfvertrouwen ‘El Clásico’ betreden. De laatste keer dat de beide clubs elkaar troffen was in november, toen Barcelona ‘Los Blancos’ in hun eigen achtertuin overrompelde met 0-4.

Sindsdien heeft Barcelona zijn sensationele vorm voortgezet met gemiddeld net iets minder dan 3 doelpunten per wedstrijd. Een duel tussen de beide clubs is een garantie voor veel doelpunten. In hun laatste vijf duels scoorden ze gemiddeld 4,2 doelpunten per wedstrijden.

Totaal Aantal Doelpunten Meer Dan (4) @2,35 kan je helpen om de quotering van een meervoudige inzet omhoog te krikken!

Picture3

Dek jezelf in met een sappige inzet op een positief resultaat voor Madrid!

Hoewel de competitievorm een overwinning voor Barça suggereert, kunnen we op basis van de onderlinge resultaten zien dat de klassiekers tamelijk in evenwicht zijn. In de laatste 10 onderlinge duels heeft Madrid zowel 4 overwinningen als 4 nederlagen op de teller staan en speelde het 2 keer gelijk. Met spelers als Ronaldo, Bale en Benzema die volledig fit terugkeren, lijdt het geen tijfel dat dit team een grote uitdaging kan vormen voor de defensie van Barcelona. Al deze drie spelers stonden in hun laatste uitwedstrijd in de competitie (4-0 tegen Sevilla) op de scoorderslijst.

Een verleidelijke inzet hier is Ongeldig Bij Gelijkspel: Real Madrid @3,60!

Picture4

Met enkele interessante wedstrijden in de Premier League dit weekend hebben we een mooie triple gevonden die je meer dan €70 kan opleveren met slechts een inzet van €10! Chelsea en Man City spelen uit tegen Aston Villa en Bournemouth en zouden hun laag geklasseerde tegenstanders moeten kunnen verslaan. Ondertussen suggereert de uitstekende staat van dienst tegen de Spurs (W5 G1) in de laatste zes wedstrijden een overwinning voor de Reds.

Chelsea, Man City en Liverpool gaan winnen @7,85 is hier zeer verleidelijk! 

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.