Zet in op de wedstrijden die de laatste tickets voor de Champions League bepalen!

door

Stephane Pauwels NL

Hoewel meeste voetbalcompetities al hun kampioen hebben aangewezen, bieden de allerlaatste wedstrijden van het seizoen nog altijd een flinke dosis drama. De laatste tickets die recht geven op kwalificatie voor de Champions League moeten immers nog verdiend worden. Hieronder vind je de spannendste wedstrijden in de Franse Ligue 1, de Engelse Premier League, de Spaanse Liga en de Italiaanse Serie A!

Franse Ligue 1: AS Monaco v. Olympique  Marseille

Monaco en Marseille, die op respectievelijk de 3e en 4e plaats van de Franse Ligue 1 staan met 68 en 66 punten, strijden voor de laatste plek voor kwalificatie voor de Champions League.

Slechts twee punten scheiden de twee Franse clubs, waarbij Monaco het geringe voordeel heeft in aanloop naar de laatste wedstrijd tegen Lorient, dat momenteel op de 16e plaats van de ranglijst staat. Marseille ontvangt dan weer Bastia, een lastige tegenstander voor de mannen van Marco Bielsa, die in het vorige duel niet verder kwamen dan een 3-3-gelijkspel.

Combineer overwinningen voor Monaco en Marseille dit weekend en maak van 10 euro 17 euro!

Zet in op  Lorient-Monaco

Zet in op Marseille-Bastia

 

Premier League: Arsenal v. Manchester United

Football 2014 2015 Premier League Manchester United ManU vs Arsenal Arsenal s Theo Walcott ce 

Afgelopen week zette Arsenal een cruciale stap door in de allerlaatste minuten van de wedstrijd tegen belangrijkste rivaal Man U te scoren, waardoor de partij in een 1-1-gelijkspel eindigde. Na dit keerpunt van het seizoen ziet de kwalificatie voor de Champions League er een stuk optimistischer uit voor de Gunners. Ze staan momenteel 3 punten voor op Man U en spelen hun laatste wedstrijd thuis tegen West Bromwich.

De mannen van Louis Van Gaal hopen op een misstap van Arsenal en zullen op zondag zelf de klus moeten klaren met een achtste overwinning op rij, tegen Hull City.

Combineer dit weekend overwinningen van Manchester United en Arsenal en maak van 10 euro 28 euro!

Zet in op Arsenal-West Bromwich

Zet in op Hull City – Manchester United

 

Spaanse Liga: Atlético Madrid v. Valencia

Valencia staat een grote uitdaging te wachten: de club moet een inhaalbeweging maken en Atlético Madrid langszij passeren om de 3e en laatste plaats te bemachtigen die recht geeft op directe kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League. De mannen van Diego Simeone staan immers nog altijd 3 punten voor in de ranglijst met nog één wedstrijd te spelen. Met een vergelijkbaar doelsaldo (+38 en +37) kan Valencia het nog steeds halen als Atlético verliest en Valencia de overwinning behaalt op Alméria, aangezien de stand in deze wedstrijden waarschijnlijk geen doorslaggevende factor worden.

Dit potentiële droomscenario zal Valencia ongetwijfeld motiveren, maar dit verandert nog steeds niet het feit dat Atlético geen moeite zou moeten hebben tegen Granada. De 6 laatste onderlinge duel eindigden immers in een overwinning voor de Madrilenen. Met een quotering van 2,32 voor de overwinning is het een slimme inzet hen ook in deze laatste wedstrijd te steunen.

Zet in op Granada – Atletico

Zet in op Alméria –Valencia

 

Italiaanse Serie A: Lazio v. AS Roma

CaptainTotti

Het is niet de laatste wedstrijd van het seizoen in de Serie A, maar deze Romeinse derby kan wel als de grande finale beschouwd worden!

Lazio, dat op slechts één enkel punt van AS Roma staat, zou de tweede plaats van zijn aartsrivaal kunnen afpakken met een overwinning. Dit zou dan voor hen de weg openen naar directe kwalificatie voor de Champions League. Roma heeft sinds november 2012 niet van Lazio verloren en weet heel goed wat er op het spel staat, waardoor het een partij gaat worden waarin beide partijen tot het uiterste zullen gaan.

Zet 10 euro in op 1-1 voor de Romeinse Derby en je kunt 64 euro winnen!

Zet nu in op Lazio – Roma

 

 

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.