Serie A, Voetbal — 09/09/2015 at 06:06

Zet in op de Italiaanse Derby Inter Milaan – AC Milan!

door

Zondag is het ronde 3 van de Serie A en we hebben een kraker in de aanbieding met Inter Milaan dat zijn bittere rival AC Milan ontvangt in San Siro. Het is voor beide teams de eerste serieuze test dit seizoen en het wordt ongetwijfeld een spannende wedstrijd.

Big banner

Je junt je inleg bijna verdievoudigen als Inter voor de rust aan de leiding staat!

Na een start van 100% in de Serie A begint Inter aan de wedstrijd met de wetenschap dat een overwinning over hun oude buren AC Milan hen het vertrouwen kan geven dat ze nodig hebben om verder te gaan en een uitdaging te vormen voor Juve en Roma om de Scudetto van dit seizoen te winnen.

Met een lading nieuwe spelers die tijdens het transferseizoen zijn aangetrokken zal de baas van Inter, Roberto Mancini, tevreden zijn met hoe zijn team aan dit seizoen begonnen is. Een van de nieuwe aanwinsten, Stevan Jovetic, is nu al de publiekslieveling dankzij zijn in het oog springende prestaties die hij al vroeg in het seizoen neerzet. De aanvaller, die van Manchester City gehuurd is, scoorde de winnende doelpunten tegen zowel Atalanta en Carpi! Inter zal snel willen starten en al vroeg in de wedstrijd hun territorium willen afbakenen.

2.83 NL

Vertrouw op een gebalanceerde wedstrijd om een mooie winst te behalen!

Voor AC Milan is het een haperende seizoensstart geweest met een nederlaag uit bij Fiorentina op speeldag 1, gevolgd door een kleine overwinning thuis op Empoli. Het moet nog blijken of de terugkeer van Mario Balotelli een geniale slag is of nog een teleurstelling in de carrière van de Italiaanse aanvaller na een rampzalig jaar bij Liverpool. De nieuwe hoofdcoach Sinisa Mihajlovic zal proberen de lekkende defensie te dichten die 3 doelpunten heeft doorgelaten in de eerste 2 wedstrijden en hoopt een resultaat neer te zetten dat hun seizoen een verlate kickstart geeft.

Aan de andere kant eindigde de vorige ontmoeting van afgelopen seizoen tussen de beide teams in een matte 0-0-stand terwijl een nerveuze en tactische strijd uitgevochten werd. In de laatste 6 onderlinge ontmoetingen lijkt het erop dat het moeilijk aan doelpunten te komen is, want slechts twee keer wisten beide teams in een wedstrijd te scoren (allebei gelijkspel met 1-1).

Je kunt 31 euro winnen met een inzet van 10 euro op Totaal aantal doelpunten minder dan 1,5 ! 

3.10 NL

Jaag op sappige inzetten in andere wedstrijden van de Serie A! 

De rest van de wedstrijden in de Serie A van het weekend bieden enkele interessante wedstrijden met genoeg inzetmogelijkheden. Vroege toppers in de ranglijst Chievo reist af naar regerend kampioen Juventus, dat het erg lastig heeft. Na een zomer van chaotische transfers worstelt Juventus en moest het twee nederlagen slikken in de eerste twee wedstrijden. Chievo zal proberen voordeel uit deze situatie te halen en voor ophef in Turijn te zorgen.

4.32 NL

wedofseriea

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.