Geen onderdeel van een categorie, Tennis — 24/06/2016 at 10:47

Wimbledon 2016 – Tips die je helpen om je winsten te verhogen

door

De derde Grand Slam van het jaar gaat bijna beginnen! We voorzien je dan ook graag van alle info die je moet weten over Wimbledon 2016 – waaronder enkele tips om mooie prijzen binnen te halen!

A ball boy holds onto a Slazenger Wimbledon 2014 ball on Centre Court BPI_JT_Day_6_Wimbledon_01874 j

Baanondergrond

Grasondergrondeen opmerkenswaardige factor bij elke wedoverweging zijn de omstandigheden, wat vooral betekent welke ondergrond in elk toernooi wordt gebruikt. Grasbanen neigen ernaar glad te zijn, waarbij de bal laag opstuit terwijl hij het grootste deel van zijn snelheid behoudt. Service-volley wordt beloond op Wimbledon, want de service en return spelen een grote rol in het bepalen van de uitkomst van het punt.

Spelers om in de gaten te houden

Andy Murray zal waarschijnlijk de grootste uitdaging voor Novak Djokovic vormen als ze elkaar treffen. Hij geniet van het gras en heeft het toernooi gewonnen in 2013. Met de enorme steun van het thuispubliek zal hij een goede kans maken om op zijn minst de finale te bereiken.

Zet €10 in op Andy Murray als winnaar van Wimbledon en ontvang €40!

Petra Kvitova won de damestitel in 2011 en 2014. Ze houdt van gras en nu Serena Williams haar laatste partij verloren heeft, zal Kvitova met vertrouwen het toernooi betreden.

Wat dacht je van Petra Kvitova wint Wimbledon @7,00! 

Inzetstrategieën

Handicap Betting

Wanneer een grote favoriet tegen een underdog spelt, zijn de quotering vaak niet zo aantrekkelijk voor spelers, want er valt niet veel waarde te halen uit een inzet met maar een kleine mogelijke beloning. Naast het plaatsen van meervoudige inzetten, zijn handicap-inzetten ook een manier om dit te omzeilen. Handicap-inzetten zijn inzetten op het aantal games dat iedere speler geacht wordt te winnen. Door in te zetten op een handicapmarkt, voorspel je niet de eigenlijke winnaar, maar juist hoe een speler presteert.

Voorbeeld – Djokovic v Federer: Djokovic pakt 6 games in de eerste set en 6 games in de tweede set. Federer weet slechts 2 games in de eerste en 2 games in de tweede set te winnen. Dat betekent dat de Serviër 12 games heeft en Federer slechts 4. Een inzet hier op Djokovic als winnaar met een handicap -5 zou winnend zijn, want 12-5 = 7, wat meer is dan de 4 van Federer. Deze soort inzetten bieden een aanzienlijk betere quotering dan een normale inzet op de matchwinnaar. 

Inzetten op Games

Inzetten op het resultaat van een game betekent voorspellen wie de volgende punten gaat winnen en de game pakt terwijl de actie zich ontvouwt. De quoteringen zullen bij iedere stand fluctueren: je moet dus een balans zien te vinden tussen hoge quoteringen en veilige inzetten!

Bijvoorbeeld: als Serena Williams met 15 – 40 achter staat in een game tegen een lager geplaatste, dan kun je een comeback verwachten dankzij de uitstekende service van Williams. Haar quoteringen zullen verhoogd zijn voor het winnen van de game en je hebt een goede kans om een leuke winst te pakken.

Inzetten op Sets

Hoewel de beste spelers soms hier en daar een set kunnen verliezen in het tennis, is het zo dat wanneer de favorieten het momentum aan hun zijde hebben er maar weinig grote ommekeren plaatsvinden. Een slimme inzet is om een paar games in een wedstrijd uit te zitten en uit te vinden welke speler de set domineert. Je kunt dan een veiligere inzet plaatsen op de speler in kwestie!

Het is bijvoorbeeld niet bijzonder riskant om in te zetten dat Roger Federer de set wint als hij met 5-3 voorstaat.

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.