WK 2018 — 05/07/2018 at 13:29

Voorbeschouwing weddenschappen op de kwartfinales in Rusland!

door

1

Het spektakelrijke toernooi in Rusland heeft ons al veel hoogte- en dieptepunten opgeleverd en natuurlijk volop mogelijkheden om je winsten te verhogen. Bekijk hieronder onze voorbeschouwing op de kwartfinales!

  • Uruguay versus Frankrijk – Vrijdag 16 uur
  • Brazilië versus België – Vrijdag 20 uur
  • Zweden versus Engeland – Zaterdag 16 uur
  • Rusland versus Kroatië – Zaterdag 20 uur

Wie maakt het verschil tussen Uruguay en Frankrijk?

Frankrijk (@2,00) plaatste zich voor de kwartfinales na een spannende 4-3 overwinning tegen Argentinië in de achtste finale. Vooral de uitstekende prestatie van de jongere Kylian Mbappé sprong in het oog. Met zoveel talent op het middenveld en in de aanval is het geen verrassing dat Frankrijk kiest voor balbezit met veel power in de aanvallende zone. Uruguay (@4,60) wist zich te plaatsen dankzij een 2-1 overwinning tegen Portugal, met dank aan twee doelpunten van spits Edinson Cavani (die nu echter twijfelachtig is als gevolg van een hamstringblessure). La Celeste kende tot aan de overwinning tegen de mannen van Cristiano Ronaldo zes wedstrijden zonder tegendoelpunt. De laatste twee keer dat beide landen elkaar ontmoetten, in 2013, versloeg Uruguay Frankrijk met 1-0. Ze speelden ook nog 0-0 gelijk in 2012. Uruguay won hier tot dusver alle vier zijn wedstrijden, waarbij het zeven doelpunten scoorde en slechts één doelpunt tegen kreeg. Het zal echter op zijn best moeten zijn om Frankrijk uit de laatste vier te houden.

Hoe brengen de Rode Duivels het ervan af tegen het grote Brazilië?

Met 2-0 achter tegen Japan en op weg naar de uitschakeling slaagden de Rode Duivels in een briljante comeback. Ze scoorden drie keer in de laatste 21 minuten en bereikten zo de kwartfinale tegen Brazilië. België (@3,65) slikte tegendoelpunten in alle 12 van zijn vorige Wereldbekerwedstrijden in de knock-outfase, in totaal 28. Ze beschikken nu echter over wat volgens velen hun sterkste team ooit is en zullen het hun tegenstrever niet gemakkelijk maken. Toernooifavoriet Brazilië (@2,15) werd in de groepsfase door Zwitserland in bedwang gehouden en had moeite tegen Costa Rica. Het maakte wel indruk in de tweede helft van zijn wedstrijd tegen Mexico, een wedstrijd die het won met 2-0 dankzij doelpunten van Neymar en Roberto Firmino. De kwartfinale van vrijdag in Kazan zou weleens opnieuw een klassieker kunnen worden.

Speelt Kane met Engeland Zweden uit het toernooi?

Het Engeland van Gareth Southgate (@1,90) plaatste zich voor de kwartfinales door Colombia te verslaan met 4-3 via penalty’s – de eerste penaltyoverwinning van het land ooit op een Wereldbeker. Voor Zweden (@4,90) is het 24 jaar geleden dat het nog eens de kwartfinales bereikte, met dank aan een goal in de 66e minuut van Emil Forsberg en enkele uitstekende reddingen van de Zweedse doelman Robin Olsen. De Zweden versloegen in hun kwalificatiegroep Nederland, in de barragewedstrijden Italië, in de groepsfase Duitsland en in de achtste finale Zwitserland. Kunnen ze opnieuw voor de verrassing zorgen en de Engelse droom laten uiteenspatten?

Wie gaat naar de halve finale – Rusland of Kroatië?

Rusland (@3,90) bereikt voor het eerste ooit de kwartfinale na een geweldige overwinning tegen de wereldkampioen van 2010, Spanje. Het gastland speelt een indrukwekkend toernooi met vlotte winst tegen Saoedi-Arabië en Egypte, gevolgd door een overwinning met penalty’s tegen Spanje. Het laagst geklasseerde land is er zo nog altijd bij en drie overwinningen scheiden het van de grote trofee. Met spelers als Luka Modric, Ivan Rakitic en Ivan Perisic wordt Kroatië (@2,20) als outsider beschouwd om de beker op 15 juli in Moskou in de lucht te mogen steken. In de kwartfinale tussen Kroatië tegen Rusland is de eerste duidelijk favoriet, maar moet het wel opnemen tegen een massaal gesteund en geïnspireerd Russisch team.

Ga naar @goldenpalace.be en ontdek de laatste odds en weddenschapsmarkten op de kwartfinales van de grootste sportgebeurtenis van het jaar!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.