Premier League — 05/10/2018 at 13:38

Voorbeschouwing voor weekendtopper

door

Liverpool versus Manchester City

 1

Liverpool verwelkomt op zondag om 18.30 uur kampioen Manchester City op Anfield. Beide teams zijn tot nu toe ongeslagen en zullen dus een zware test vormen voor elkaar. Hieronder bekijken we alle relevante informatie om in te zetten en stellen we alvast enkele mogelijkheden voor!

Recente resultaten

Liverpool (@2.45) en Manchester City (@2.85) zijn beiden het seizoen erg goed gestart. Beide teams zijn ongeslagen en wisten 19 punten te behalen in zeven wedstrijden. De Reds verkwistten wel heel wat kansen tegen Chelsea voor Daniel Sturridge met een prachtig schot in de 89e minuut de gelijkmaker wist te maken. Manchester City wist midden in de week de overwinning te behalen tegen Hoffenheim in de Champions League dankzij een laat doelpunt van David Silva en zal dus extra gemotiveerd zijn.

Recente resultaten: Liverpool

 • 29/09/18 – EPL- Chelsea 1-1 Liverpool
 • 26/09/18 – Carabao Cup – Liverpool 1-2 Chelsea
 • 22/09/18 – EPL – Liverpool 3-0 Southampton
 • 18/09/18 – UCL – Liverpool 3-2 PSG
 • 15/09/18 – EPL – Tottenham Hotspur 1-2 Liverpool

Recente resultaten: Manchester City

 • 02/10/18 – UCL – Hoffenheim 1-2 Manchester City
 • 29/09/18 – EPL – Manchester City 2-0 Brighton & Hove Albion
 • 25/09/18 – Carabao Cup – Oxford City 0-3 Manchester City
 • 22/09/18 – EPL – Cardiff City 0-5 Manchester City
 • 19/09/18 – UCL – Manchester City 1-2 Lyon

We verwachten hier een spannende wedstrijd, wat een inzet op een gelijkspel met odds van @3.65 erg aantrekkelijk maakt!

Vorige ontmoetingen

Liverpool wist Manchester City de vorige vier ontmoetingen (gespreid over drie verschillende competities) te verslaan. De ontmoeting in de Premier League van vorig seizoen werd een nagelbijter, waarbij het uiteindelijk 4-3 werd op Anfield. De mannen van Jürgen Klopp waren vooral impressionant wanneer ze in april met 3-0 wisten te winnen in de Champions League. Manchester City slaagde er sinds 2013 niet meer in om op Anfield te winnen, 19 wedstrijden op rij.

Vorige 5 wedstrijden in de Premier League te Anfield:

 • Resultaten: Liverpool won 5 keer op 5
 • Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd: 3,80

Vermits beide teams zo dicht bij elkaar liggen en weinig doelpunten binnenlaten, is een inzet op minder dan 3.5 doelpunten met odds van @2.45 misschien wel een interessante optie!

Cruciale duels

Roberto Firmino versus Vincent Kompany

De Brazilliaan Roberto Firmino heeft bewezen een cruciale schakel te zijn op Anfield, vooral sinds de komst van Klopp. Hij presteert jaar na jaar sterker, met niet minder dan 27 doelpunten in alle competities vorig seizoen. De aanvoerder van Manchester City, Vincent Kompany, heeft er dan weer toe bijgedragen dat zijn team slechts drie doelpunten tegen heeft gekregen in 7 wedstrijden in de Premier League.

Wat denk je van ‘doelpuntenmaker: Roberto Firmino’ @2.45?

Sergio Aguero versus Virgil van Dijk

De Argentijnse aanvaller Sergio Agüero heeft vijf doelpunten in zeven wedstrijden gescoord dit seizoen en is dus goed op koers om voor de vijfde keer op rij minstens 20 doelpunten in een seizoen te scoren. Virgil van Dijk was dan weer cruciaal om een resultaat neer te zetten in de moeilijke wedstrijd en zo de goede start van het seizoen verder te zetten. De verdediger met een marktwaarde van €84 miljoen, die steeds beter samenwerkt met Joe Gomez, heeft ertoe bijgedragen dat Liverpool slechts 3 doelpunten moest slikken in hun 7 openingswedstrijden in de Premier League.

Win €55 met een inzet van €10 op ‘Eerste doelpuntmaker: Sergio Agüero’!

Statistieken voor de wedstrijd

 • Scheidsrechter martin Atkinson was de scheidsrechter van dienst voor drie van de laatste vier wedstrijden waarin City punten liet liggen
 • City heeft al sinds 2013 niet meer gewonnen op Anfield
 • City zal het vermoedelijk zonder cruciale schakel İlkay Gundogan moeten stellen die sukkelt met een blessure

Plaats je weddenschappen op @goldenpalace.be via het mobiele wedplatform en zet live in terwijl je je favoriete wedstrijden volgt!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.