Stratégie et Conseils — 07/02/2018 at 11:11

Verhoog je rendement op de 8ste finales van de Champions League

door

1

De Champions League is bijna terug! Met het oog op enkele absolute toppers tussen de Europese grootheden hebben we twee wedstrijden geanalyseerd om je te helpen bij het succesvol inzetten!

Juventus tegen Tottenham Hotspur

Dinsdag 13 februari 20.45 uur

Juventus stadion

Achtergrondinfo

Een van de meest intrigerende wedstrijden is die tussen Juventus en Tottenham. Met Harry Kane in de rangen beschikken de Spurs over een van de beste aanvallers in Europa. De Engelsman scoorde al 6 keer in de groepsfase. De Oude Dame kan dan weer rekenen op heel wat vuurkracht in de vorm van Gonzalo Higuain en Paulo Dybala. De ploeg bereikte de afgelopen drie seizoenen twee keer de finale en zal van haar ervaring in de knock-outfase gebruik willen maken om voorbij de Spurs te geraken. Juve moet het in de heenwedstrijd stellen zonder de belangrijke middenveldspeler Blaise Matuidi als gevolg van een spierblessure. Ook steraanvaller Paulo Dybala is momenteel twijfelachtig voor deze 8ste finale wegens een dijblessure.

Sleutelgevecht – Gonzalo Higuain versus Harry Kane

Gonzalo Higuain scoorde een hattrick toen Juventus vorig weekend kneusje van dienst Sassuolo in de Serie A versloeg met 7-0. De Argentijnse spits scoorde tot dusver 17 doelpunten in de competitie, maar slechts 2 in de groepsfase van de Champions League. Na zijn 100ste doelpunt in de Premier League lijkt Harry Kane schijnbaar almaar sterker te worden. De sterspeler van de Spurs scoorde al 6 keer in deze competitie, maar staat nu wel tegenover een van de beste verdedigingen in Europa.

Belangrijke statistieken

 • Juve is ongeslagen in 26 Europese thuiswedstrijden (winst 16, gelijk 10) sinds april 2013
 • De Spurs zijn ongeslagen in groepsfase (winst 5, gelijkspel 1)
 • Juve is zes keer (winst 3, gelijkspel 3) ongeslagen tegen clubs uit de Premier League met winst in de 3 laatste wedstrijden.
 • Resultaat van de Spurs in Italië: winst 1, gelijkspel 3, verlies 4
 • Resultaat van Juve thuis tegen Engelse ploegen: winst 13, gelijkspel 5, verlies 3
 • De Spurs wonnen slechts 4 van hun laatste 14 Europese uitwedstrijden (gelijkspel 4, verlies 6)

Interessante inzetmogelijkheden

- Je kunt kiezen voor ‘Totalen Onder 2,5’ @1,67

- Mooie waarde op ‘Thuiswinst zonder tegendoelpunt’ @2,87

- Hogere noteringen beschikbaar op ‘Resultaat bij rust: Gelijkspel/Eindstand: Juventus’ @4,03

Real Madrid tegen Paris Saint-Germain

Woensdag 14 februari 20.45 uur

Santiago Bernabéu

Achtergrondinfo

De heenwedstrijd van deze grote Europese wedstrijd vindt plaats in Santiago Bernabéu waar titelverdediger Real Madrid de degens kruist met Paris Saint-Germain. Madrid eindigde in Groep H tweede na Tottenham Hotspur – het werd voor het tweede jaar op rij tweede in zijn groep – terwijl Paris zijn eerste vijf wedstrijden van Groep B won en eerste werd vóór Bayern München. De Spaanse ploeg bereikte de voorbije zeven seizoenen de halve finale of verder, maar PSG wordt het liefst niet meer herinnerd aan de afgang tegen Barcelona in deze fase 12 maanden geleden toen de ploeg een voorsprong van 4-0 uit de heenwedstrijd uit handen gaf. De positie van Zinedine Zidane is helemaal gekanteld nu de titelverdediger 19 punten achterligt in La Liga, uitgeschakeld werd in de beker en zowel voor- als achteraan op het veld met problemen te kampen heeft.

Sleutelgevecht – Cristiano Ronaldo tegen Neymar Jr

Met slechts 8 doelpunten in het seizoen 2017-2018 kan de vorm van Cristiano Ronaldo in de binnenlandse competitie niet verder verwijderd zijn van zijn aandeel in de Champions League. De Portugese maestro staat in de Europese elitecompetitie bovenaan in het klassement van doelpuntenmakers met 9 doelpunten uit slechts 6 groepswedstrijden. Maar ook de Braziliaanse ster Neymar is dit seizoen in uitstekende vorm en is de enige speler van de Europese top 5-teams met meer dan 10 doelpunten en assists. Neymar scoorde 27 doelpunten en gaf 14 assists in zijn eerste 26 wedstrijden met PSG, terwijl hij ook 6 doelpunten voor zijn rekening nam in de 6 groepswedstrijden.

Belangrijke statistieken

 • Real Madrid is ongeslagen in 17 Europese thuiswedstrijden (winst 14, gelijkspel 3)
 • PSG scoorde een recordaantal van 25 doelpunten in de groepsfase
 • Madrid zal voor het achtste opeenvolgende jaar proberen de kwartfinales te bereiken
 • PSG verloor zijn vier laatste wedstrijden in Spanje (Barça 3, Real Madrid 1)
 • Madrid behield vijf opeenvolgende keer de netten schoon tegen Franse ploegen en scoorde tien doelpunten (winst 4, gelijkspel 1)
 • PSG verloor nooit de heenwedstrijd van een 8ste finale (winst 4, gelijkspel 1)

Interessante inzetmogelijkheden

-  Beveilig je inzet met ‘Geen inzet bij gelijkspel: PSG’ @2,14

-  Mooie waarde op ‘Totalen Over 3,5’ @2,14

-  Zet een inzet van €10 om in een ontvangst van €102 via ‘Correcte score: 2-2’ @10,24

Ga naar @goldenpalace.be en ontdek de laatste odds en beste inzetmogelijkheden op de knock-outfase van de UEFA Champions League!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.