Stratégie et Conseils — 05/09/2018 at 11:40

UEFA Nations League 2018-2019 Voorbeschouwing weddenschappen

door

01

Nu het aantal vriendschappelijke interlands sterk is gedaald, kan het nieuwe formaat van de UEFA Nations League een betere beleving van internationale wedstrijden bieden voor zowel spelers als fans. Hier lees je er alles over!

Wat is de UEFA Nations League?

Het seizoen 2018-2019 wordt het openingsseizoen van de UEFA Nations League, een internationale voetbalcompetitie waaraan de nationale ploegen van de 55 aangesloten UEFA-leden deelnemen. Het zal het internationale voetbal een seizoensgebonden structuur bieden die de vriendschappelijke interlands grotendeels vervangt. Het nieuwe formaat zal teams aanleveren voor het kwalificatieproces van Euro 2020, waarbij vier teams zich via play-offs kunnen plaatsen voor het eindtoernooi met 24 ploegen.

Wanneer wordt het gespeeld?

De competitie vindt plaats van september tot november 2018 (competitiefase) en juni 2019 (Nation League-finales).

Wie speelt er?

De 55 concurrerende landen zijn in vier groepen ingedeeld op basis van hun huidige UEFA-ranking, en elk niveau is verdeeld in vier divisies – A, B, C en D – bestaande uit drie of vier teams. Tussen september en november spelen de teams in elke divisie tegen elkaar, zowel uit als thuis.

02

Image credit: Report

Hoe win je de UEFA Nations League?

Het team dat als eerste in zijn groep eindigt, plaatst zich voor een hogere divisie, en het team dat als laatste van zijn groep eindigt, daalt naar een lagere divisie, behalve op het laagste niveau (D). De vier teams die hun eigen groep in Divisie A winnen (waar België in zit) zullen zich kwalificeren voor de knockoutfase in juni 2019 – halve finales, finale en play-off voor de derde plaats – om te beslissen wie de winnaar wordt van de Nations League.

Openingswedstrijden

Groep A1 – Duitsland tegen Frankrijk

Allianzstadion

Donderdag 6 september 20.45 uur

Na hun verschrikkelijke optreden in Rusland deze zomer zullen de Duitsers in de gloednieuwe internationale competitie graag opnieuw willen schitteren tegen wereldkampioen Frankrijk. De wereldkampioen kan het zich veroorloven weinig te wijzigen en zal zich blijven beroepen op zijn indrukwekkende aanvalslinie met Kylian Mbappé, Olivier Giroud en Antoine Griezmann – Hugo Lloris is evenwel uit met een dijblessure. De onverwachte terugtrekking van Mesut Özil betekent dan weer dat de Duitsers een van hun belangrijkste spelers kwijt zijn, maar ze hebben de luxe om Leroy Sane terug te kunnen halen, nadat deze voor de Wereldbeker werd thuisgelaten. Frankrijk zal moed putten uit het feit dat het ongeslagen is in zijn laatste vier wedstrijden tegen Duitsland. De Bleus wonnen driemaal en speelden één keer gelijk, en zullen erop vertrouwen dat ze Joachim Löw en zijn spelers nog meer pijn kunnen doen.

Ontvang hier €65 met een inzet van €10 op ‘Eerste doelpuntenmaker: Kylian Mbappé’ @6,50!

We verwachten ons aan een gesloten wedstrijd. Je kunt hier kiezen voor een mooie notering op ‘Einduitslag: gelijkspel’ @3,25!

Groep A4 – Engeland tegen Spanje

Wembleystadion

Zaterdag 8 september 20.45 uur

Engeland zal ongetwijfeld een heldenontvangst krijgen na zijn vierde plaats op de belangrijkste sportgebeurtenis van de zomer. Maar Gareth Southgate zal wellicht al bezig zijn met de toekomst om voort te bouwen op de prachtige prestatie in Rusland. Spanje start een nieuw tijdperk nu de voormalige trainer van Barcelona, Luis Enrique, er de touwtjes in handen heeft genomen. Hij gaat op zoek naar een periode van relatieve stabiliteit na het dramatische ontslag van Julen Lopetegui deze zomer. Aanvaller Diego Costa van Atlético Madrid heeft zich teruggetrokken uit de ploeg. Iago Aspas van Celta Vigo wordt zijn vervanger. Bij Engeland is Raheem Sterling van Manchester City er niet bij als gevolg van een rugprobleem. Beide landen speelden 5 keer tegen elkaar, waarbij Engeland 13 keer en Spanje 9 keer won. Drie keer werd gelijkgespeeld. Spanje won echter vier van de laatste zes wedstrijden – waarvan drie keer op rij tussen 2004 en 2009.

Een mooie notering is hier beschikbaar op ‘Totalen Over: 2,5′ @2,20!

Kan Engeland zijn goede vorm voortzetten? Je kunt hier kiezen voor ‘Eerste helft: Gelijkspel/Eindstand: Engeland @4,80!

Met de opwaardering van het internationale voetbal om de concurrentie en de spankracht te verhogen, is de UEFA Nations League een uitstekende manier om je winsten te vergroten. Ontdek de volledige lijst van wedstrijden @goldenpalace.be!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.