WK 2018 — 30/05/2018 at 12:12

Top 5 underdogs om in het oog te houden op de Wereldbeker 2018

door

1

Het is bijna zover. Het grootste voetbaltoernooi ter wereld komt binnenkort opnieuw op het scherm in onze woonkamers. Van 14 juni tot 15 juli strijden 32 landen om de beker in de wacht te slepen. Doorheen de jaren kregen we onvergetelijke verrassingen, waarbij onverwachte landen het verder brachten dan gedacht.

We stelden een lijst van 5 kleinere landen op die het misschien ver kunnen brengen op dit toernooi!

5. Denemarken

Groep C: in de groep van Frankrijk, Australië en Peru maakt Denemarken een goede kans om zich te kwalificeren. Dit is de vijfde deelname van Denemarken aan het toernooi. Drie van de vier vorige keren kon de ploeg zich kwalificeren na de groepsfase. In 1998 behaalde Denemarken zelfs de kwartfinale.

Kwalificatiecampagne: ondanks in het eindklassement in Groep E te zijn geëindigd na Polen kon Denemarken zich toch plaatsen dankzij een gemakkelijke overwinning in de barragewedstrijd tegen Ierland.

Sleutelspelers: Christian Eriksen speelt bij Tottenham en is een van de meest opvallende spelers in de Engelse Premier League. Hij scoorde 11 keer in de kwalificatiewedstrijden – en is daarmee derde achter Cristiano Ronaldo en Robert Lewandowski in de Europese zone.

Met twee topploegen die zich wellicht zullen plaatsen voor de knock-outfase is er een mooie waarde op ‘Voorspelling Groep C: Frankrijk/Denemarken @2,55!

4. Egypte

Groep A: Egypte speelt in Groep A tegen gastland Rusland, Saoedi-Arabië en Uruguay. De ploeg zal tevreden zijn met de loting, maar staat toch tegenover een moeilijke opdracht tegen Uruguay.

Kwalificatiecampagne: Egypte plaatste zich voor het evenement in Rusland voor Oeganda, Ghana en Congo. Het verloor slechts één wedstrijd. Mo Salah plaatste bijna eigenhandig zijn land voor Rusland, nadat hij in de 90ste minuut tegen Congo scoorde en zijn ploeg zo naar het toernooi lanceerde.

Sleutelspelers: als talisman Mohamed Salah tijdig herstelt voor de eerste deelname van Egypte sinds 1990 kunnen de Farao’s misschien wel van zich laten spreken in Rusland.

Een geweldige notering op het Egypte van Mo Salah als ‘Beste Afrikaanse land‘ @3,55!

3. Colombia

Groep H: Colombia is ingedeeld in Groep H, samen met Polen, Japan en Senegal. Dit is de enige groep zonder een voormalige winnaar, zodat de kansen op kwalificatie voor de knock-outfase groter zijn. In de 16de finale kunnen ze Engeland of België treffen.

Kwalificatiecampagne: de Zuid-Amerikanen eindigden vierde in hun Groep, met daarin het indrukwekkende Brazilië, het getalenteerde Argentinië en het stevige Uruguay. Het was een moeilijke groep waarin kwaliteitsvolle ploegen als Chili en Peru uit de boot vielen.

Sleutelspelers: James Rodriguez kan misschien hopen om met zijn nationale ploeg eindelijk eens de Wereldbeker te winnen – hij leidde de topschutterslijst op het toernooi in 2014 met een indrukwekkend aantal van zes doelpunten in vijf wedstrijden. Radamel Falcao, aanvaller bij Monaco, is kapitein en tevens sleutelfiguur in de aanval.

Een mooie notering is beschikbaar op ‘Winnaar Groep H: Colombia’ @2,25!

2. Kroatië

Groep D: een nieuwe start met een nieuwe gerespecteerde coach doet uitkijken naar Kroatië, dat in de groep des doods speelt tegen Argentinië, IJsland en Nigeria.

Kwalificatiecampagne: Kroatië deed het goed in de kwalificatiecampagne, waarin het tweede eindigde na leider IJsland. Het versloeg gemakkelijk Griekenland met 4-1 over twee barragewedstrijden.

Sleutelspelers: Luka Modric, die zopas opnieuw de Champions League won, leidt de ploeg en staat centraal in het middenveld naast Ivan Rakitic en Ivan Perisic. De dirigent van Real Madrid stuurt het spel, samen met spelers als Mario Mandzukic en Andrej Kramaric.

Kan het stevige Kroatië zijn prestatie van 1998 herhalen en derde worden? Ontvang hier €100 met een inzet van €10 op ‘Wereldbeker top 3: Kroatië!

1. Uruguay

Groep A: de Latino’s zitten in de groepsfase in een relatief gemakkelijke groep met Saoedi-Arabië, Egypte en gastland Rusland.

Kwalificatiecampagne: Uruguay presteerde goed in de kwalificatiewedstrijden. Het werd tweede na leider Brazilië.

Sleutelspelers: Sterspeler Luis Suarez van Barcelona en aanvaller Edinson Cavani van Paris Saint-Germain moeten zorgen voor de doelpunten, want Uruguay toont zich afhankelijk van hen. De verdediging van Uruguay staat onder de hoede van Diego Godin van Atlético.

Kan een van Uruguay’s steraanvallers eindigen als topscoorder? Je kunt hier kiezen voor zowel Edinson Cavani en Luis Suarez @25,00!

Ga @goldenpalace.be en ontdek de laatste noteringen en weddenschapsmarkten die beschikbaar zijn op het meest langverwachte sportevenement van het jaar!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.