Geen onderdeel van een categorie — 26/03/2016 at 13:46

Rijzende sterren die supersterren kunnen worden tijdens het EK 2016

door

Ze zijn jong, getalenteerd, spelen voor grote clubs en spelen hun eerste internationale toernooi om te bewijzen dat ze bij de wereldtop behoren. Hier is onze selectie van de top 4 jonge voetballers die je deze zomer in de gaten moet houden tijdens het Europese Voetbalkampioenschap 2016 in Frankrijk!

kingsley-coman

 

Kingsley Coman (20 jaar oud, Frankrijk)

De geboren Parijzenaar Kingsley Coman was één van de meest getalenteerde offensieve spelers van de academie van Paris Saint-Germain. Hij stond op het punt om zijn eerste professionele contract te tekenen toen de komst van de Qatarese eigenaren in 2012 de strategie van de club veranderde. Dit dwong Coman om Parijs te verlaten voor Juventus om wat tijd op het veld te krijgen. Na een veelbelovend eerste seizoen bij de Oude Dame werd Coman verkocht aan Bayern München, waar hij een fabelachtig seizoen 2015-2016 beleefde met assists, doelpunten en verleende penalty’s en beslissende acties, zoals in de epische terugwedstrijd van de CL-kwartfinale tegen zijn voormalige club Juventus.

Zet nu in op Frankrijk – Roemenië in groep A van het EK 2016!  

 

 

Marco Verratti (Italië)

Marco Verratti is waarschijnlijk de interessantste middenvelder om naar te kijken op dit moment. Zijn charisma, spelinzicht en trucs hebben er zelfs voor gezorgd dat de fans van PSG een lied over hem hebben geschreven en heeft hem lof van grote namen gebracht, zoals Pirlo en Xavi. Bij de Squadra Azzurra draagt Verratti nu het nummer 10 op zijn rug, wat bewijst dat de verwachtigen van hem inderdaad torenhoog zijn. Dit gezegd hebbende maakt Italië zich grote zorgen om zijn inzetbaarheid, want hij is momenteel geblesseerd. Ze hopen dat hij eind april weer terug zal zijn om in de terugwedstrijd van PSG in de Champions League te spelen tegen Manchester City.  Maar één ding is zeker: de Rode Duivels zien hem liever op de bank dan op het veld op 13 juni.

Zet nu in op België – Italië in groep E van het EK 2016!

 

 

Marcus Rashford (Engeland)

De Engelse jongeling Marcus Rashford is de nieuwe ‘golden boy’ in de Premier League. Louis van Gaal heeft hem opgeroepen na een ernstige serie blessures die in februari de aanval van Manchester United decimeerde. Rashford beleefde een droomstart met het team, waarbij hij 2 beslissende doelpunten scoorde in de Europa League tegen Midtjylland tijdens zijn eerste wedstrijd. Sindsdien heeft hij 4 doelpunten gescoord in 4 wedstrijden in de Premier League en werd de jongste speler ooit die scoorde in de Derby van Manchester. Er gaan al veel geruchten over hem dat de bondscoach van Engeland, Roy Hodgson, hem in zijn vizier heeft en dat hij de grote verrassing in het Engelse team voor het EK 2016 kan zijn als hij zijn fantastische professionele debuut kan bevestigen.

Zet nu in op Engeland – Rusland in groep B van het EK 2016!

 

 

Gonçalo Guedes (Portugal)

Als je niet gehoord hebt van Gonçalo Guedes, dan wordt het zeker tijd om deze rijzende Portugese ster te letten die sommigen de nieuwe Ronaldo noemen.De in 1996 geboren rechtervleugelspeler liet zijn klasse zien bij Benfica, waar hij twee seizoenen speelde met het B-team, waarbij hij 8 doelpunten scoorde in 33 wedstrijden in de Portugese Segunda Division. Hij speelt nu al sinds een jaar geregeld bij het A-team en is zelfs de jongste speler ooit die in een groepswedstrijd in de Champions League wist te scoren op 30 september tegen Atlético Madrid. Manchester United probeert hem al binnen te hengelen en stuurden hiervoor in januari een transferdelegatie naar Portugal. Nu Jose Mourinho binnenkort de nieuwe trainer van United wordt, kan de mogelijke toekomstige mentor van Gonçalo Guedes hem helpen om zijn vooruitgangscurve verder de lucht in te schieten in de komende maanden.

Zet in op Portugal – Ijsland in groep F van het EK 2016

 

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.