Basketball — 12/10/2017 at 11:06

NBA 2017-2018 Vooruitblik op het nieuwe seizoen

door

Het NBA-seizoen 2017-2018 start op 17 oktober. Tijd om dieper in te gaan op hoe je je winsten kan verhogen. Aan de slag!

MBA

Het systeem

Regulier seizoen (start op 17 oktober)

De NBA bestaat uit 30 teams die spelen in de Eastern Conference en de Western Conference. Elke Conference is onderverdeeld in drie Divisions. In het reguliere seizoen spelen de teams in totaal 82 wedstrijden. De winnaar van de Eastern Conference vorig seizoen was Cleveland Cavaliers. Bij de Western Conference was dat Golden State Warriors.

Play-offs en finales (start op 14 april)

De play-offs in de NBA beginnen eind april met acht teams van elke Conference, die strijden voor het kampioenschap. Play-offwedstrijden vinden plaats tussen de winnaars van elk van de drie Divisions en de vijf volgende beste teams van de Conference. De winnaars van de Divisions en het team met het beste daarop volgende resultaat vormen de top vier. De overige teams vormen de tweede groep van vier.

De play-offs worden volgens het systeem van rechtstreekse uitschakeling gespeeld. Elk team speelt tegen een tegenstander in een systeem van “beste van zeven” in elke Conference. De winnaar van elke Conference speelt vervolgens de NBA-finales om de kampioen te bepalen. Vorig seizoen werd Cleveland Cavaliers door Golden State Warriors verslagen in vijf wedstrijden.

Teams om naar uit te kijken

Golden State Warriors

De Warriors hebben vorig jaar de toon gezet toen ze in drie jaar tijd hun tweede NBA-kampioenschap veroverden. Zij starten opnieuw met twaalf van de vijftien spelers van hun winnende ploeg, en trokken met Nick Young en Omri Cassipi nieuwe spelers aan die zeker iets kunnen bijbrengen. Met Steph Curry, Klay Thompson, Kevin Durant en Draymond Green, alle vier nog onder de dertig jaar, heeft Warriors vier supersterren in zijn rangen en kan het zeker nog beter worden!

Je kunt nu kiezen voor ‘Regulier seizoen MVP: Kevin Durant’ @5,25!

Cleveland Cavaliers

De verliezende finalist van vorig seizoen, Cleveland Cavaliers, verloor Kyrie Irving die verrassend naar Boston Celtics trok. Als antwoord daarop werden Dwyane Wade, Isaiah Thomas en Derrick Rose aangetrokken om het team te versterken. Als LeBron James op het niveau van de finale van 2017 speelt – hij werd toen de eerste speler die gemiddeld een “triple double” maakte in de kampioenschapsreeksen – dan maken de Cavs zeker een kans om Golden State te verslaan.

Ontvang €60 bij een inzet van €10 op ‘NBA 17-18 Winnaar: Cleveland Cavaliers’!

Houston Rockets

De Rockets streven opnieuw naar een plaats in de top drie in de Western Conference. Het idee dat James Harden en Chris Paul zullen samenspelen is in theorie zeker spannend, maar de vraag is of deze combinatie ook in de praktijk werkt. Snelle chemie tussen Harden en Paul zou leuk zijn, maar Houston zal op defensief vlak toch nog de kloof met Golden State moeten overbruggen. Golden State is een team waartegen het historisch gezien altijd al moeilijk verdedigen is. Zijn de Rockets de beste hoop om de Warriors van hun voetstuk te halen?

Hier een mooie waarde op ‘Regulier seizoen MVP: James Harden’ @11,00!

Oklahoma Thunder

Het aantrekken van Carmelo Anthony en Paul George tijdens de zomer heeft de fans van Oklahoma fans veel hoop gegeven met het oog op de start van het nieuwe seizoen. De bijdrage van deze spelers op offensief vlak zou de druk op sterspeler Russell Westbrook moeten verlichten. Het nieuwe Thunder beschikt nog altijd niet over genoeg diepte om  Warriors te evenaren, maar heeft nu een veelzijdigere verdediging en een krachtigere en beter gebalanceerde aanval!

Wat dacht je van een gok op een outsider ‘NBA 17-18 Winnaar: Oklahoma Thunder’ @19,00?

Populaire weddenschapsmarkt

Wedden op over/onder

Een van de populairste en meest winstgevende weddenschappen op de NBA is de weddenschap op de gecombineerde score van de twee teams. De bookmaker kiest een aantal punten waarvan wordt gedacht dat beide teams die samen zullen scoren. De bookmaker zegt bijvoorbeeld dat het totaal  aantal punten 185 zal bedragen. Als we kiezen voor ‘Minder dan 185 punten’ en de wedstrijd eindigt met minder dan 185 punten (bijv. 100-84) is onze weddenschap geslaagd! Een beetje onderzoek naar de vorm, de gemiddelde punten en de defensieve prestaties van de teams kan ons helpen om uit te zoeken welke kant te kiezen.

Voor alles over je weddenschappen op het nieuwe NBA-seizoen, ga naar goldenpalace.be. Ontdek onze brede waaier aan weddenschapsopties en bekijk ons mobiele weddenschapsplatform, waarmee je de macht binnen handbereik hebt!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.