Stratégie et Conseils — 23/08/2017 at 10:18

Mayweather tegen McGregor Vooruitblik op weddenschappen

door

Zondagochtend rond 6 uur strijden Floyd Mayweather en Conor McGregor tegen elkaar in wat een van de grootste sportevenementen van het jaar moet worden! Het gevecht in de gewichtsklasse 69,85 kg vindt plaats in de T-Mobile Arena in Las Vegas en duurt 12 ronden.

 THE CANADIAN PRESS 2017-07-12

Wint Money Mayweather in stijl tegen McGregor?

Velen zien dit gevecht maar één kant uitgaan – een overwinning voor Mayweather. De grootste bokser van zijn generatie – hij behaalde een record van 49 overwinningen zonder verlieswedstrijd in zijn professionele carrière – neemt het op tegen een man die nog nooit een professionele wedstrijd bokste. De Ier Conor McGregor heeft niet veel tijd meer om zich voor te bereiden op het supergevecht tegen Money Mayweather. Floyd zal zoals altijd wellicht defensief beginnen en proberen de kamp te rekken tot de latere ronden, waar hij echt schittert. De superster zal op die manier proberen de al te agressieve en enthousiaste acties van de Ier – die wellicht op zoek gaat naar een knock-out – proberen uit te buiten. Er zal veel gevergd worden van McGregor, met name of hij beschikt over de snelheid en het voetenspel om het 12 ronden uit te houden tegen zijn illustere tegenstander…

Je kan kiezen voor een overwinning van Floyd Mayweather na beslissing (volledige kamp) @3,50!

Floyd Mayweather Naam Conor McGregor
Boksen Discipline MMA
49-0 (26 KO) Record 21-3 (18 KO)
40 Leeftijd 28
173 cm Lengte 175 cm
183 cm Bereik 188 cm
$1,3 miljard Winsten $34 miljoen

Zorgt McGregor voor de verrassing met een knock-out?

Het wordt afwachten hoeveel slagen Mc Gregor effectief kan uitdelen. Money Mayweather verloor nog nooit in zijn carrière en dat is te danken aan zijn buitengewone counter-punch en zijn legendarische verdediging. Daarin is hij ongeëvenaard in het boksen. Is er dan helemaal geen hoop voor de fans van McGregor op een overwinning van hun favoriet? Wel, de UFC-ster zit boordevol vertrouwen en is zijn boude uitspraken altijd nagekomen met spectaculaire knock-outs in de Octagon. Mayweather heeft niet meer gebokst sinds zijn overwinning tegen Andre Berto in 2015 en door het leeftijdsverschil van 12 jaar tussen beide spelers speculeren sommigen erop dat Mayweather misschien minder kans heeft. Ook het nieuws dat de NAC toestaat om met lichtere handschoenen, 227 i.p.v. 283 gram, te boksen, kan in het voordeel van McGregor zijn, omdat hij in de UFC handschoenen van 113,50 gram gewoon is. Een vroege knock-out lijkt zijn beste kans op een overwinning tegen een van de allergrootsten in de geschiedenis van het boksen.

Conor McGregor wint met KO, TKO of DQ geeft een mooie notering @4,33!

Speciale weddenschappen: Mystic Mac, zoals McGregor zichzelf graag noemt, was in het verleden bekend voor zijn correcte voorspellingen en overwinningsmethodes in de UFC. Eerst voorspelde hij dat hij Floyd in de eerste vier ronden knock-out zou slaan, maar toen bekend raakte dat er mag gebokst worden met de lichtere handschoenen van 227 gram wijzigde hij zijn voorspelling naar twee ronden. Geloof jij hem?

Win €130 met een inzet van €10 als de strijd eindigt in de tweede ronde!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.