Pro League — 25/07/2018 at 10:51

Jupiler Pro League 2018/2019 – Voorbeschouwingen weddenschappen

door

1

De voorbereiding is voorbij, de transfermarkt draait nog op volle toeren en het wachten loopt ten einde voor de supporters. Het nieuwe seizoen gaat vrijdag van start, en we hebben heel wat nuttige info verzameld die zou kunnen helpen om je winst op de JPL te verhogen!

JPL 2018/2019 – formaat

De eerste klasse A 2018/2019 van België wordt het 116e seizoen in het Belgisch topvoetbal.

  • De Championship Play-off (ook bekend als Play-off 1) worden in het reguliere seizoen door de 6 eerste clubs betwist, waarbij elke club twee keer tegen elkaar speelt. De winnaar van de Championship Play-off wint de titel en kwalificeert zich voor de trekking van de Champions League van volgend seizoen. Ook het tweede geplaatste team krijgt een plaats in de kwalificatiefase van de Champions League, terwijl de derde mag meedingen voor de Europa League.
  • De Europa League Play-off (ook bekend als Play-off 2) bestaat uit de teams van plaats 7 tot 15 in het klassement. Ze worden aangevuld door drie teams uit de Belgische eerste klasse B. Vervolgens worden ze ingedeeld in twee groepen van zes ploegen. De winnaars van beide groepen spelen één wedstrijd om de uiteindelijke winnaar van de Play-off te bepalen. Die winnaar speelt vervolgens één wedstrijd tegen het vijfde geplaatste team uit Play-off 1 voor het laatste Europa League-ticket.

Degradatie/promotie

KV Mechelen degradeerde na laatste te zijn geëindigd in de eerste klasse A in het seizoen 2017/2018, waarmee een einde kwam aan 11 seizoenen op het hoogste niveau. Cercle Brugge promoveerde nadat het de play-offs voor promotie won tegen Beerschot Wilrijk. De club keert terug naar het hoogste niveau nadat hij drie seizoenen geleden, in het seizoen 2014/2015, degradeerde uit de Belgische Pro League.

Veranderingen op managementniveau

Club Oude trainer Nieuwe trainer
STVV Jonas De Roeck Marc Brys
KV Oostende Adnan Custovic Gert Verheyen
Cercle Brugge Franky Vercauteren Laurent Guyot
Standard Luik Ricardo Sa Pinto Michel Preud’homme
Waasland-Beveren Dirk Geeraerd Yannick Ferrera

Gewone weddenschap

Winnaar Jupiler Pro League
Club Brugge @2,45
RSC Anderlecht @2,90
Standard Luik @5,75
KAA Gent @8,75
Genk @15,25
Sporting Charleroi @38,00

Livewedden

Veel factoren kunnen het resultaat van een wedstrijd in een oogwenk veranderen. Een aantal daarvan wordt pas duidelijk nadat een wedstrijd begint. In staat zijn om de staat van een veld te zien of ontdekken hoe een momentum in een wedstrijd verschuift als gevolg van een blessure levert nuttige informatie op. Dat verhoogt op zijn beurt je kansen op succes in een wedstrijd. Dankzij ons mobiel weddenschapsplatform kan je nu van deze situaties profiteren terwijl je de wedstrijd live volgt!

Totaal aantal doelpunten Over/Onder

De markt van Totaal aantal doelpunten Over/Onder is altijd al een populaire markt bij onze spelers geweest. Het is vooral een nuttig instrument in de Jupiler Pro League waar grotere Belgische clubs vaak tegen kleinere ploegen spelen. Wedstrijden in de Jupiler Pro League eindigen dikwijls op hogere scores. De voorbije drie seizoenen werden er gemiddeld 2,84, 2,74 en 2,91 doelpunten per wedstrijd gemaakt.

Multibets

Met 8 wedstrijden op elke speeldag biedt de Jupiler Pro League voldoende mogelijkheden voor opportuniteiten die voorspelbaar lijken. Doe wat onderzoek naar de vorm van de club, de prestaties in de thuis- en uitwedstrijden, blessures en schorsingen om meer inzicht te krijgen in hoe een wedstrijd kan verlopen. Als twee moeilijk scorende ploegen tegen elkaar spelen, neemt de kans op een gelijkspel aanzienlijk toe.

Wedstrijden openingsdag

Standard Luik (@2,20) tegen KAA Gent (@3,30)

KV Kortrijk (@4,40) tegen RSC Anderlecht (@1,80)

STVV (@1,90) tegen Cercle Brugge (@4,05)

Zulte-Waregem (@1,50) tegen Waasland-Beveren (@6,00)

KV Oostende (@1,55) tegen Royal Moeskroen (@6,00)

Club Brugge (@1,25) tegen KAS Eupen (@10,75)

Charleroi (@2,00) tegen RAFC (@4,00)

Sporting Lokeren (@3,55) tegen KRC Genk (@2,10)

Weekendmultibet: met een volledige speeldag om van te genieten op speeldag 1 van de Jupiler Pro League, kozen we voor een aanlokkelijke multibet van 4 wedstrijden, waarbij je €100 ontvangt bij een inzet van €10. Winst voor RSC Anderlecht, Charleroi, Zulte-Waregem en STVV biedt je een hoge notering van @10,26!

Ga naar @goldenpalace.be en ontdek de beste kansen op de Jupiler Pro League, die vanaf deze week opnieuw op onze schermen te zien is!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.