WK 2018 — 07/06/2018 at 12:21

Internationaal voetbaltoernooi: 5 sleutelspelers bij België

door

11

België trekt naar Rusland als derde op de wereldranglijst en speelt samen met Panama, Tunesië en Engeland in groep G. De getalenteerde ploeg van België, die in de kwalificatie ongeslagen bleef, hoopt voort te kunnen bouwen op haar plaats in de kwartfinale vier jaar geleden. Het wordt tijd dat deze ‘gouden generatie’ haar hoge verwachtingen inlost.

Hieronder vind je 5 belangrijke Belgische spelers die op hun best zullen moeten zijn in Rusland:

1. Thibaut Courtois

1

  Photo Credit

Behalve België proberen te overtreffen, is er nog een groot probleem voor elk team op de Wereldbeker – hoe geraak je voorbij keeper Thibaut Courtois. Als nummer 1 van Chelsea heeft Courtois zijn positie als een van ‘s werelds beste keepers stevig verankerd. Sinds zijn succesvolle periode bij Atlético Madrid, hebben de individuele prestaties van de Belg de bewondering van zowel spelers als managers over de hele wereld opgeleverd.

Vermenigvuldig je inzet 6,25 keer met de uitschakeling van België in de halve finale!

2. Jan Vertonghen

2

Photo Credit

Jan Vertonghen schreef geschiedenis door als eerste Belgisch international 100 caps te halen. De verdediger van Tottenham werd vorig jaar de meest geselecteerde speler van het land en bereikte de drie cijfers toen hij zaterdag startte in de vriendschappelijke interland tegen Portugal. De centrale verdediger start het toernooi na zijn beste seizoen tot dusver, met een sleutelrol in de derde plaats van de Spurs. De regelmatige prestaties van Vertonghen in het hart van de verdediging, zowel in een driemansverdediging als met z’n tweeën zullen een cruciale rol spelen in de Belgische zoektocht naar een plaats bij de laatste 16 van de Wereldbeker, ten koste van Engeland, Tunesië en Panama.

Wint België zijn drie groepswedstrijden tegen Panama, Tunesië en Engeland @3,75?

3. Eden Hazard

3

Photo Credit

Op 27-jarige leeftijd heeft de man van Chelsea al 136 doelpunten gescoord in zijn carrière. Nu is het tijd om die vorm ook te tonen op het allerbelangrijkste toernooi. Dit seizoen scoorde de Chelsea-speler 12 doelpunten in 36 competitiewedstrijden. Hazard, een van ‘s werelds meest complete spelers, wordt gezien als een uitzonderlijke dribbelaar, creatief brein, begenadigd passer en geweldig in het samenspel. Hij is de hartslag van dit Belgische team wanneer hij dat wil. Kan hij deze gouden generatie naar de eindoverwinning leiden?

Ontvang €122 met een inzet van €10 op ‘Winnaar: België’ @12,00!

4. Kevin De Bruyne

4

Photo Credit

De Bruyne scoorde 8 doelpunten en gaf 15 assists voor het recordbrekende Manchester City dit seizoen. Bij België speelde Martinez de veelzijdige speler al uit in een diepere middenveldrol voordat Pep Guardiola dat deed. De Bruyne staat aan de zijde van Axel Witsel in het hart van een 3-4-2-1-formatie en moet zorgen voor de toevoer aan Lukaku, Eden Hazard en Dries Mertens. Hij is een moderne box-to-box-middenvelder met een uitzonderlijk arsenaal aan passen, die het aanvalsritme van zijn ploeg bepaalt.

Kan Kevin De Bruyne, na een geweldig seizoen bij Man City, zijn uitstekende vorm bij België voortzetten en speler van het toernooi worden @23,00?

5. Romelu Lukaku

5

Photo Credit

Middenin dat schitterende scala van keepers, verdedigers en spelverdelers is het aan Romelu Lukaku om de grote spits van de ploeg te worden. De 24-jarige speler is België’s topscoorder aller tijden met 33 doelpunten in 66 wedstrijden. België beëindigde de groepsfase met negen overwinningen op tien en maakte samen met wereldkampioen Duitsland het meeste aantal doelpunten. Het aandeel van Lukaku daarin was 11 doelpunten.

Hier vind je een mooie waarde op Romelu Lukaku als topscoorder voor België op de Wereldbeker @2,20!

Ga naar goldenpalace.be en ontdek de meest recente kansen en weddenschapsmarkten voor het meest verwachte sportevenement van het jaar!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.