Hoe je je wedstrategie op Roland Garros 2016 kan verbeteren (Deel 2)

door

Nadat we je in ons eerste deel enkele algemene tips gaven voor inzetten op Roland Garos, kijken we nu naar enkele tips voor de verschillende beschikbare inzettypes. Hier vind je enkele van de meest lucratieve manieren om je strategie te verbeteren!

TENNIS-AUS-OPEN

Vind geweldige inzetmogelijkheden met behulp van live-inzetten

Er zijn een aantal ‘triggers’ die tot winstgevende situaties leiden tijdens het live inzetten. Hieronder geven we je een overzicht van waar je moet op letten voor de verschillende inzettypes.

1.Breakpoints

Breakpoints zijn iets waar je op moet letten wanneer je overweegt om op zekere spelers in te zetten. Wanneer een speler van zijn/haar opponenten de service in een game niet breekt, leidt dit vaak tot een teleurstellingsfactor ertoe dat de speler in de volgende servicegame zelf gebroken wordt.

2. Inzetten op Games

Inzetten op de uitslag van een game betekent voorspellen wie de volgende punten gaat pakken terwijl de actie zich ontvouwt. De quoteringen zullen voor iedere stand echter verschillen: het is dus een kwestie van tijd om de balans te vinden tussen hoge quoteringen en veilige inzetten!

Bijvoorbeeld, als Serena Williams met 15 – 40 achterstaat in een game tegen een laag geplaatste, speler, dan kun je een comeback verwachten dankzij Williams’ uitstekende service. Haar quotering zullen omhooggegaan zijn als winnares van de game en kan je dus een mooie winst opleveren.

3. Inzetten op Sets

Het is waar dat zelfs de beste tennisspelers soms hier en daar een set verliezen. Maar wanneer de favorieten het momentum aan hun zijde hebben, vind er slechts zelden een ommekeer van de situatie plaats. Een slimme zet zou zijn om een paar games af te wachten in een wedstrijd en uit te vogelen welke speler de set domineert. Je kunt dan een veiligere inzet plaatsen op de speler in kwestie!

Het is bijvoorbeeld niet erg riskant om te wedden dat Roger Federer zal winnen wanneer hij leidt met 5-3.

Opmerkingen:

Spelers gebruiken soms time-outs voor blessures en sanitaire pitstops om een verschuiving in momentum te forceren in de wedstrijd. Als je de krachtsverschuiving in een partij kunt vinden, dan kun je eenvoudig de beste waarde voor een bepaalde wedstrijd vinden!

Zet nu in op Roland Garros!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.