Basketball — 02/05/2019 at 13:13

Hoe groots winnen op de NBA play-offs

door

456465Met de 2de ronde van de 2019 NBA play-offs in het verschiet geven we je hier verschillende strategieën die je kunt toepassen om zoveel mogelijk winst te maken! Laten we eraan beginnen.

Formaat

De play-offs volgen een knock-outformule. In elke conference speelt elk team tegen een tegenstander in een best-of-seven-formaat. De winnaars van elke conferentie vechten het vervolgens in de NBA-finale onder elkaar uit om te bepalen wie kampioen wordt. De winnaars van vorig jaar, de Golden State Warriors, zijn in grote vorm dit seizoen, maar er zijn genoeg grote teams die voor een verrassing kunnen zorgen!

Je kunt nu nog altijd kiezen voor ‘NBA-winnaar: Golden State Warriors’ @1,50!

Conference halve finales

Eastern Conference

No. 1 Bucks vs. No. 4 Celtics

No. 3 76ers vs. No. 2 Raptors

Western Conference

No. 1 Warriors vs. No. 4 Rockets

No. 3 Trailblazers vs. No. 2 Nuggets

Weddenschapstips om te onthouden

Thuisfavorieten zijn goed in Games 1, 5 en 7

De meest cruciale games in een reeks van zeven zijn Games 1, 5 en 7. In Game 5 wordt het belang nog groter als het in de reeks 2-2 gelijk staat. De winnaars van deze games nemen dan een cruciale voorsprong van 3-2 in de reeks, terwijl de verliezer na deze nederlaag opnieuw momentum moet vinden om twee keer na elkaar te winnen.

Hoe blessures het team beïnvloeden

Vergeet niet de impact van geblesseerde sleutelspelers op een team. Na een seizoen van 90reguliere wedstrijden zitten veel spelers met pijnlijke klachten en knagende blessures.Maar spelers willen nooit de play-off actie missen en blijven daarom doorspelen, ongeacht hun conditiepeil. Als je merkt dat belangrijke spelers met blessures te kampen hebben, heb je misschien een voordeel in handen al naargelang de play-offs vorderen.

Weddenschapsstrategieën

Weddenschappen op meer/minder dan

Een van de meest populaire en winstgevende weddenschappen op de NBA is te wedden op de gecombineerde score van de twee teams. Het doel is om het aantal punten te voorspellen dat de twee teams samen zullen scoren. Als je bijvoorbeeld inzet op minder dan 184,5 punten en het aantal gescoorde punten is lager (bijvoorbeeld 100-82), dan neem je de winst mee naar huis! Een beetje onderzoek naar de vorm van de teams, gemiddelde punten en defensieve prestaties kan helpen om uit te vinden welke richting je moet uitgaan.

Mooie waarde op ‘Totaal aantal punten meer dan: 219′ @1,80 in de wedstrijd van Game 3 dit weekend tussen Boston Celtics en Milwaukee Bucks!

Weddenschap op correcte score in de reeksen

Veel spelers zetten graag in op correcte scores in de reeksen, niet alleen omdat het grotere kansen biedt dan de winnaar van de reeks, maar het voegt ook een extra intrigerend niveau toe. De regerend NB- kampioen Golden State Warriors staat in de reeks momenteel met 2-0 voor tegen de Houston Rockets, met dank aan Kevin Durant die 29 punten scoorde en zo zijn ploeg aan de kop bracht. De reeks verschuift naar Houston voor Game 3, zodat James Harden en zijn ploegmaten de kans krijgen om het tij te keren.

Je kunt hier kiezen voor ‘Correcte score reeks: 4-1′ voor de Golden State Warriors @2,70!

Mooie kansen met live weddenschappen

Een andere nuttige techniek is inzetten op een team met een tweecijferig tekort.

Stel dat de Denver Nuggets bijvoorbeeld halfweg de wedstrijd 15 punten achterstaan op de Portland Trailblazers. Portland scoorde met een nauwkeurigheid van 60%, maar het gemiddelde van het team tijdens het seizoen bedroeg slechts 41,3%. Het is dus onwaarschijnlijk dat het de hele wedstrijd op dit niveau zal blijven scoren. Denver scoorde gemiddeld aan 54,5% in het seizoen, en op basis van deze cijfers kan het goed zijn dat dit team terugkomt in de wedstrijd. Een inzet op de Nuggets zou ons hier een mooie waarde geven!

Ga naar @goldenpalace.be via je mobiele weddenschapsplatform waar je toegang krijgt tot de beste NBA-weddenschappenmarkten en live kunt inzetten op het moment dat je naar je favoriete wedstrijden kijkt!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.