Stratégie et Conseils — 14/11/2018 at 12:39

Handleiding bij weddenschappen op internationaal voetbal

door

111

We krijgen veel spektakel deze week met de laatste interlandbreak van dit kalenderjaar die nog enkele cruciale wedstrijden in de UEFA Nations League in petto heeft. Met dat in gedachten hebben we wat nuttige informatie verzameld waarmee je kan rekening houden alvorens in te zetten!

Wat moet je weten:

1. Thuisvoordeel is belangrijk

In een hotelkamer verblijven is niet altijd de ideale voorbereiding op internationaal voetbal. En vaak is de toestand van de velden een van de grootste factoren bij verrassingen op dit niveau. Dit is nuttige informatie voor liveweddenschappen: als de favoriet moet spelen op een terrein dat niet het gebruikelijke niveau haalt, kan dat een probleem voor die ploeg vormen.

Roberto Martinez’ België heeft tot nu toe uitstekend gepresteerd in de UEFA Nations League door de wedstrijden tegen zowel IJsland als Zwitserland te winnen, en IJsland te degraderen. De Belgen hebben een ongelooflijk thuisrecord in het Koning Boudewijnstadion: het is al 14 wedstrijden ongeslagen, en voor het laatste verlies moeten we teruggaan naar 2016 toen met 2-0 vriendschappelijk werd verloren van Spanje.

Probeer ‘Correcte score: 4-0’ voor België – IJsland en ontvang €77,50!

2. Kennis van veel verschillende competities

Je hebt geen encyclopedische kennis van het voetbal in Kazachstan nodig. Alleen al weten hoe goed een team uit en thuis presteert, en rekening houden met de huidige vorm in vergelijking met die van de tegenstander, biedt al fantastische inzetmogelijkheden. Het kennen van een aantal van de geselecteerde spelers en hun mogelijke invloed op het spel is ook een grote bonus.

Kazachstan start aan zijn wedstrijd tegen Letland in Divisie D, Groep 1, na een comfortabele 4-0 overwinning op dat andere team uit de groep, Andorra. Beide ploegen ontmoetten elkaar al eerder in oktober, en toen had de uitploeg niet het geluk om de drie punten tegen Letland te behalen. Het is wel op te merken dat Letland in tien uitwedstrijden niet meer kon winnen. Het speelde tweemaal gelijk en verloor acht keer.

Mooie waarde beschikbaar hier op ‘Kazachstan wint zonder tegendoelpunt’ @2.15!

3. Spelers die een tandje bijsteken voor hun land

Soms zijn er spelers die op clubniveau moeite hebben en daarom soelaas zoeken in de uitdaging van het internationale voetbal, dat ze als een uitweg beschouwen.

Ondanks de slechte competitiestart van Fulham in de Premier League was aanvaller Aleksandar Mitrović het lichtpunt in de duisternis. Hij scoorde 5 keer in de 12 eerste wedstrijden. De Servische aanvaller was in uitstekende vorm voor zijn nationale ploeg en is met 4 doelpunten gezamenlijk topscoorder in de UEFA Nations League. Als belangrijkste doelpuntenmaker van Servië zijn de kansen dat hij scoort in de thuiswedstrijd tegen Montenegro dit weekend aanzienlijk gestegen.

‘Eerste doelpuntenmaker: Aleksander Mitrović’ biedt hier een mooie waarde @3.85!

4. Blessures/afwezigheden

Blessures en afwezigheden kunnen ook van grote invloed zijn op een ploeg, en sommige spelers zijn belangrijker dan anderen. Doorgaans is de verdediging belangrijker dan de aanval: op internationaal niveau zijn keepers en centrale verdedigers de sleutelfiguren voor winst. Als een van hen ontbreekt, moet er een lampje gaan branden. Ook belangrijk is de kapitein. Een ontbrekende kapitein is een teken van een ploeg zonder leider.

In de wedstrijd tussen Italië en Portugal speelt de uitploeg zonder de kapitein en belangrijke aanvaller Cristiano Ronaldo, die nog langer uit de nationale ploeg blijft. De aanvaller van Juventus, die voor zijn ploeg 85 keer scoorde in 154 wedstrijden, zal duidelijk gemist worden tegen een Italiaanse ploeg die op wraak uit is in deze cruciale groepswedstrijd in Divisie A, Groep 3.

Verviervoudig hier je ontvangst met ‘Resultaat bij Rust: Gelijkspel/Eindstand: Italië’ @4,05!

Populaire weddenschapsmarkten

Totalen Over/Onder

Waar je hier op wedt, is het totale aantal gescoorde doelpunten in de wedstrijd. Het maakt niet uit of één team alle doelpunten scoort of dat beide teams op het scoreblad staan. Dit is een zeer populaire optie, vooral door het kwaliteitsverschil tussen veel teams in Europa. Je krijgt hier redelijk gunstige noteringen op de meeste wedstrijden, en deze toevoegen als onderdeel van een multibet zorgt voor nog hogere winsten!

Wereldkampioen Frankrijk staat voor een moeilijke trip naar Rotterdam, waar het speelt tegen het Nederland van Ronald Koeman. De Fransen wonnen met 2-1 toen beide ploegen elkaar ontmoetten in september. Frankrijk mist een aantal belangrijke spelers, zoals Pogba, Mendy en Martial, zodat we ons aan een nog een meer gesloten wedstrijd kunnen verwachten wanneer beide ploegen het dit weekend tegen elkaar opnemen.

Verdubbel je winst met ‘Totalen Onder: 2,5’ @2.00 tussen Nederland en Frankrijk!

Multibet

Het is zelden een goede strategie om veel geld te riskeren als je te veel wedstrijden op je inzetblad hebt staan, vooral als de gecombineerde kansen aanzienlijk zijn. Als je voor een moeilijke weddenschap kiest, zorg er dan voor het bedrag van je inzet ernaar te verlagen. Maar als je accumulator alleen maar selecties bevat waarin alle teams waarop je inzet de grote favoriet zijn, dan kan je de inzet verhogen en proberen deze een paar keer te vermenigvuldigen.

Een aantrekkelijke multibet van 4 wedstrijden zou kunnen zijn: winst voor Wit-Rusland (tegen Luxemburg), Noorwegen (tegen Slovenië), Griekenland (tegen Finland) en Azerbeidzjan (tegen Faeröer). Een inzet van €10 zou je hier €176 opleveren!

Ga met het oog op de twee wedstrijden van België in de UEFA Nations League tegen IJsland en Zwitserland naar goldenpalace.be en ontdek de beste noteringen op de Rode Duivels en nog veel meer!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.