Geen onderdeel van een categorie — 22/04/2016 at 12:53

De mooiste wags van het ek 2016

door

Terwijl het aftellen naar Euro 2016 verdergaat, hebben we een kleine verrassing voor jullie! Het is gekend van voetballers dat ze de mooiste vrouwens aan hun zijde hebben. Laten we dus eens van nabij kijken wat we mogen verwachten in de tribunes, want deze WAGs (Wives And Girlfriends) hebben het helemaal!

Pilar Rubio, partner van Sergio Ramos, verdediger voor Spanje

 1

Sergio Ramos en zijn Spaanse ploeggenoten zullen er op uit zijn om de trofee deze zomer voor een derde opeenvolgende keer binnen te halen. Aan zijn zijde zullen we zijn razend knappe partner Pilar Rubio vinden, die in Spanje bekend is als presentatrice. Ze is acht jaar ouder dan Ramos, een erg mooie cougar dus!

Alexandra Ivarsdottir, vriendin van Gylfi Sigurdsson, middenvelder voor Ijsland

2

We gaan verder met een Ijslands superkoppel met een kijkje naar Gylfi Sigurdssons huidige vriendin, Alexandra Ivarsdottir. Zij is een voormalige Miss World Ijsland en een fenomeen op Instagram. We zullen zeker onze ogen open houden om deze blonde verschijning in de tribunes te spotten!

Ludivine Kadri Sagna, vrouw van Bacary Sagna, verdediger voor Frankrijk

3

Vervolgens hebben we supermodel en vrouw van Bacary Sagna, international voor Frankrijk. Ludivine Kadri Sagna en Sagna zijn zes jaar getrouwd en hebben twee prachtige kinderen. Ludivine begon als model toen ze afstudeerde en haar carrière floreert sindsdien, niet geheel onverwacht!

Ann-Kathrin Brömmel, vriendin van Mario Götze, middenvelder voor Duitsland

4

Nog een supermodel op de lijst is de beeldschone Ann-Kathrin Brömmel, die momenteel een relatie heeft met Mario Götze, middenvelder voor Duitsland. Nadat Götze de winnende goal in de Wereldbekerfinale in 2014 scoorde, kon niemand genoeg krijgen van dit sterrenkoppel. Bovendien is ze een bekende zangeres en blogster. Brains en beauty: wat willen we nog meer?

Polly Parsons, vrouw van Thomas Vermaelen, verdediger voor België

 5

Deze leuke Engelse brunette is een bekende TV-presentatrice in het VK. Ze ontmoette de Belgische voetbalster Thomas Vermaelen toen die in Londen speelde voor Arsenal. Laten we hopen dat we een glimps opvangen van deze schoonheid als de actie start in Frankrijk!

Sam Cooke, vriendin van Chris Smalling, verdediger voor Engeland

 6

Sam Cooke is welbekend in Engeland na een heel succesvolle carrière als glamourmodel. Ze sierde de cover van magazines als Maxim en FHM. Momenteel heeft ze al enkele jaren een relatie met verdediger voor Engeland Chris Smalling. We kunnen gerust stellen dat Chris het hier getroffen heeft. Bravo, Chris. Bravo.

Federica Nargi, partner van Alessandro Matri, aanvaller voor Italië

 7

Dit is de razend knappe vriendin van Alessandro Matri. Haar naam is Federica Nargi en is alom gekend in Italië als presentatrice op televisie. Ze is ongetwijfeld een verschijning waarvan we hopen meer te zien de komende maanden!

Rafaella Szabo Witsel, vrouw van Axel Witsel, middenvelder voor België

 8

We eindigen met een Belgische schone. Dit is Rafaella Szabo Witsel, de vrouw van Belgische sterspeler Axel Witsel. Zij houdt haar volgers op sociale media op de hoogte van haar glamoureuze levensstijl met talrijke schaarsgeklede fotoshoots. Wie zijn wij om te klagen?

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.