Primera División — 20/03/2015 at 19:30

El Clásico: FC Barcelona – Real Madrid, zondag 22 maart om 22.00 uur

door

De Clásico keert terug op zondag 22 maart (21:00 uur) in Camp Nou waar Real Madrid en Barcelona de cruciale wedstrijd van het seizoen in La Liga zullen spelen. Terwijl Barcelona met een winst zijn voorsprong kan vergroten, kunnen de Merengues de koppositie terugpakken als het gaat zoals zij willen.

FUSSBALL INTERNATIONAL PRIMERA DIVISION SAISON 2014 2015 9 Spieltag El Clasico Real Madrid FC Bar

Vernietigende armada’s aan beide kanten  

78 en 77 doelpunten is het totaal aantal doelpunten dat tot nu toe gescoord is door respectievelijk Barcelona en Real Madrid in La Liga. Dat betekent dat ieder team gemiddeld 2,88 doelpunten per wedstrijd maakt, een stratosferisch aantal!

Zowel Ronaldo’s als Messi’s team willen de meeste doelpunten scoren om op de koppositie te komen. Gebaseerd op de statistieken en met de dodelijke trio’s MSN en BBC op het veld, is een inzet “Totaal aantal doelpunten meer dan 3,5” (quotering van 2.00) een uitstekende keuze.

barcarealNL1

Varieer je inzetten op doelpunten maken

Een andere manier om van de aanvallende confrontatiegeest te profiteren is de markt te bedekken door op twee of meer verschillende opties in te zetten en op de context van de wedstrijd te vertrouwen. Naast het inzetten op het totaal aantal gescoorde doelpunten kun je ook inzetten op het doelpunten dat door één team wordt gescoord: “doelpunten door Barcelona gescoord meer dan 2,5” biedt een quotering van 2.40.

barcarealNL2

Er zijn ook indrukwekkende inzetten te maken door specifiek te kijken naar de scorende vermogens van bepaalde spelers. Gareth Bale, die de afgelopen weken vrij veel kritiek te verduren kreeg, werd afgelopen weekend tot ‘man of the match’ gekozen voor Real Madrid. Zal de Welshman zondag wederom schitteren? “Bale gaat twee keer of meer scoren” biedt een quotering van 17. Met andere woorden: je kunt 255 euro winnen door 15 euro op deze weddenschap in te zetten!

 barcarealNL3

WalterclasicoNL

Correcte eindstand 3 – 2

De aanvallers van beide teams behoren zonder twijfel tot de beste spelers ter wereld, waardoor het heel moeilijk is om te onderscheiden welk team het efficiëntst is voor wat betreft de aanvalsstatistieken.

Het is niet hetzelfde liedje voor wat betreft de keepers. De Chileen Claudio Bravo van Blaugrana heeft 14 doelpunten moeten incasseren in 27 wedstrijden dit seizoen; 0,53 doelpunten per wedstrijd. Aan de andere kant liet Iker Casillas gemiddeld 1 doelpunt per wedstrijd door in een totaal aantal van 30 duels, wat tot een heldere conclusie leidt: FC Barcelona heeft een solide numero 1, terwijl Real Madrid in dit opzicht zijn draai moet vinden. Dit kan een klein, maar relevant voordeel geven aan Barcelona als winnaar met 3-2, met een quotering van @16.

barcarealNL4

wedopliga

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.