Stratégie et Conseils — 31/08/2017 at 13:36

Een handleiding voor het wedden op kwalificatiewedstrijden voor de wereldkampioenschappen

door

Tijdens de interlandbreak van deze week kunnen we ons aan veel spektakel verwachten in de cruciale kwalificatiewedstrijden voor de Wereldbeker in Rusland volgend jaar. Met dit in het achterhoofd zochten we een aantal nuttige weetjes voor je op om te onthouden voor je een inzet plaatst!

1

Wat moet je weten:

Thuisvoordeel is belangrijk

In een hotelkamer vastzitten is niet altijd de ideale voorbereiding op een internationale wedstrijd. Een van de grootste factoren bij tegenslag op dit niveau is vaak de toestand van het speelveld. Veel topspelers die naar landen als Kazachstan en Moldavië reizen, hebben sinds hun tienerjaren niet meer op zo slecht onderhouden velden gespeeld. Dit is goed om weten bij live weddenschappen. Dan zie je hoe een ploeg op een slecht speelveld aan de wedstrijd begint en kan je beslissen of dat invloed heeft op de prestatie.

Het is vermeldenswaard dat Bulgarije zijn 3 thuiswedstrijden in deze kwalificatiecampagne heeft gewonnen. Dit doet vermoeden dat een overwinning voor Bulgarije tegen Zweden dit weekend een gunstige notering is @4,67…

Waag dit weekend je kans met een overwinning van Spanje thuis tegen Italië @1,89! 

Kennis van veel verschillende competities

Je hebt geen encyclopedische kennis van het Armeense voetbal nodig, maar het zou nuttig zijn te weten wie er meespeelt, wie er kan scoren of wie een grote rol zal spelen en hoe goed een ploeg uit of thuis presteert.

Spelers die hun best doen voor hun land

Soms kunnen spelers die slecht presteren op clubniveau genieten van de uitdaging van het internationale voetbal, dat zij dan als een soort toevluchtsoord zien. Gareth Bale beleefde een paar moeilijke maanden tijdens het seizoen 2016/17. Een aantal fans van Real Madrid kon het niet nalaten hem na enkele slechte prestaties uit te jouwen. Dit stond in schril contrast met de Gareth Bale in nationaal tenue van Wales die zijn bijna helemaal alleen wist te kwalificeren voor Euro 2016. Als belangrijkste speler voor het nemen van vrije schoppen en strafschoppen, liggen zijn scoringskansen aanzienlijk hoger.

Gareth Bale scoort op eender welk moment voor Wales tegen Oostenrijk zou de waarde van een meervoudige weddenschap mooi doen toenemen @2,10!

Blessures/afwezigheden

Ook blessures en afwezigheden kunnen grote invloed hebben op een ploeg. Sommige spelers zijn belangrijker dan andere, en over het algemeen is de defensie belangrijker dan de aanval.

Op internationaal niveau zijn keepers en centrale verdedigers meestal de sleutel voor winst. Als een van hen ontbreekt, is dat een teken aan de wand. Ook belangrijk is de kapitein. Een ontbrekende kapitein betekent een ploeg zonder leider en daardoor een minder samenhangende ploeg.

Populaire weddenschapsmarkten

  • Meervoudige weddenschap

Het is zelden een goede strategie om veel geld te riskeren als je te veel wedstrijden op je speelblad hebt staan en de gecombineerde odds hoog zijn. Verlaag dus je inzet als je met een accumulator succes wil boeken. Als je accumulator slechts enkele selecties bevat en als de ploegen waarvoor je kiest de grote favoriet zijn, dan kan je je inzet verhogen en zo proberen je winst te vermenigvuldigen.

Bekijk deze aantrekkelijke meervoudige weddenschap van 4 wedstrijden met overwinningen voor Schotland (tegen Litouwen), Duitsland (tegen Tsjechië), de Verenigde Staten (tegen Costa Rica) en Ierland (tegen Georgië). Een inzet van €10 levert €82 op!

  • Totalen Over/Onder

Hier zet je in op het totaal aantal doelpunten dat in de wedstrijd zal worden gescoord. Het maakt niet uit of er één ploeg alle doelpunten scoort of dat beide ploegen op het scoreblad komen te staan. Het maakt niet eens uit wie er wint! Hier krijg je op de meeste wedstrijden mooie noteringen en als onderdeel van een meervoudige weddenschap kan dit leiden tot hoge winsten!

WK 2018 kwalificatiestatistieken

  • Tot nu toe heeft Australië in de huidige campagne meer doelpunten gescoord dan welke andere ploeg dan ook: 43 doelpunten in 15 wedstrijden.
  • Duitsland heeft het hoogste gemiddelde aantal doelpunten met een indrukwekkend aantal van 4,5 goals per wedstrijd, in 6 wedstrijden.
  • Mohammad Al Sawlawi van Saudi-Arabië heeft tot nu toe de meeste doelpunten gemaakt: 16 doelpunten in slechts 12 wedstrijden.
  • Cristiano Ronaldo (Portugal) en Robert Lewandowski (Polen) zijn de topscoorders in Europa met elk 11 goals.
  • Het laagste gemiddelde aantal doelpunten werd gemaakt in de Afrikaanse kwalificatiecampagne: 2,4 doelpunten per wedstrijd.
  • Het hoogste gemiddelde aantal doelpunten werd gescoord in de Aziatische en Europese kwalificatiecampagnes: 3 doelpunten per wedstrijd.

België speelt deze week twee cruciale kwalificatiewedstrijden: tegen Gibraltar en tegen Griekenland. Ga naar goldenpalace.be en ontdek de beste odds voor de Rode Duivels en nog veel meer!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.