Stratégie et Conseils — 11/04/2018 at 12:11

De mooiste uitrustingen in de komende internationale voetbaltoernooi op een rijtje

door

Na bijna vier lange jaren zijn we bijna zover en keert het grootste voetbaltoernooi ter wereld terug naar de huiskamers over de hele wereld. Van 14 juni tot 15 juli strijden 32 teams om tot wereldkampioen gekroond te worden. Door de jaren heen konden we enkele iconische truien bewonderen, die werden gedragen door ‘s werelds grootste spelers en dat zal in 2018 zeker niet anders zijn.

Hier zijn onze 8 favoriete shirts:

8.

8

Photo Credit: Adidas

Duitsland is regerend wereldkampioen en zal als een van de grote favorieten aan het toernooi starten. De uitrusting als uitploeg is geïnspireerd op de beroemde groene trui van het team in de jaren ’90, dat Engeland met penalty’s versloeg en zo naar de finale ging.

Slagen de Duitsers er opnieuw in? Ze zijn momenteel favoriet om het toernooi te winnen @5,50!

7.

7

Photo Credit: Adidas

De thuisuitrusting van de Belgische ploeg bestaat vooral uit rood en heeft een tijdloos klassiek patroon met gele, zwarte en rode diamanten horizontaal over de borst. Centraal staat de badge van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. De trui, hier voorgesteld door spits Michy Batshuayi, is een eerbetoon aan het Belgische team van Euro ’84.

Verdrievoudig je winst met ‘Topscorer voor België: Romelu Lukaku’ @3,00!

6.

6

Photo Credit: Adidas

Argentinië zal tijdens het toernooi het traditionele gestreepte Albiceleste – wit en hemelsblauwe – dragen. Het is geïnspireerd op het shirt gedragen door de laatste Argentijnse ploeg die zilver behaalde in de succesvolle 1993 Copa America-campagne. De trui draagt ook twee gouden sterren boven de badge als eerbetoon aan de twee gewonnen wereldbekers.

Ontvang € 300 met een inzet van € 10 op ‘Winnaar & topscorer: Argentinië & Lionel Messi’!

5.

5

Photo Credit: Nike

De Braziliaanse trui voor thuiswedstrijden toont het traditionele sambageel en is levendiger dan de vorige editie. Met de tint verwijst Nike naar de versie die de ploeg toen droeg 1970. Er zijn groene strepen op de kraag en een streepje blauw op de achterkant. De swoosh van Nike is in het groen.

Ontvang € 70 met een inzet van € 10 op Neymar Jr. als speler van het toernooi!

4.

4

Photo Credit: HNS

Kroatië neemt dit jaar in Rusland voor de vijfde keer deel aan de wereldbeker, wat betekent dat we de iconische geschakeerde uitrusting kunnen bewonderen. Het volledig rood-witte ontwerp is enigszins veranderd, want de geruite vierkantjes zijn veel groter dan voorheen.

Mooie waarde op ‘Winnaar groep D: Kroatië’ @3,25!

3.

3

Photo Credit: AFP

Door het winnen van Euro 2016 kan Nike Portugal een vleugje goud geven, maar voor het overige omvat de nieuwe uitrusting zoals verwacht het dieprode handelsmerk van Portugal, met lichtere mouwen en groen op de kraag. Cristiano Ronaldo zal in Rusland proberen zijn team voor de eerste keer in de geschiedenis naar de overwinning te leiden.

Geweldige vroege notering op ‘Topscorer: Cristiano Ronaldo’ @13,00!

2.

2

Photo Credit: Nike

In de Franse trui worden nog altijd twee kleuren gebruikt, hoewel het blauw van de body van het shirt donkerder zal zijn dan dat van de hals en schouders. Een elegant plaatje in de kraag is versierd met het nationale motto “Liberté, Égalité, Fraternité”.

Met een dergelijk getalenteerd team, wat dacht je van ‘Best scorende ploeg: Frankrijk’ @4,70!

1.

1

Photo Credit: Nike

Deze speciale editie verwijst naar het shirt met de zwart-witte mouw van Nigeria in 1994. Een moeilijke loting brengt de Super Eagles in groep D tegenover Argentinië, IJsland en Kroatië. Nigeria zal wellicht proberen zijn beroemde tegenstanders af te leiden met deze mooie uitrusting.

Wat dacht je van ‘Beste Afrikaanse land: Nigeria’ @3,50?

Ga naar @goldenpalace.be en ontdek de meest recente odds en weddenschapsmarkten op het meest langverwachte sportevenement van het jaar!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.