Stratégie et Conseils — 21/09/2017 at 10:19

De grootste sportevenementen in 2017 (okt – dec)

door

Internationaal voetbal – Kwalificatiewedstrijden voor de Wereldbeker (5 – 10 okt)

1

Er staat nog veel op het spel in de twee laatste kwalificatiewedstrijden voor de Wereldbeker. Veel landen hopen nog een plaatsje te veroveren voor de Wereldbeker volgend jaar in Rusland. België zal zijn campagne zonder verlies willen afsluiten als het speelt tegen Bosnië-Herzegovina en Cyprus in groep H!

Wed nu op de kwalificatiewedstrijden van de Wereldbeker!

Basketbal – NBA 2017/18 (17 oktober)

 2

Het NBA-seizoen 2017-18 gaat op 17 oktober van start met op de openingsavond twee wedstrijden. In de eerste wedstrijd gaat Boston Celtics op bezoek bij de Cleveland Cavaliers, terwijl de regerende kampioen Golden State Warriors de Houston Rockets ontvangt. Diezelfde avond tonen ze hun tweede kampioenschapsbanner in drie seizoenen en nemen ze hun kampioenschapsringen in ontvangst.

Wed nu op de NBA!

Tennis – Finale Davis Cup (24 – 26 november)

 3

Negenvoudig kampioen Frankrijk speelt van 24-26 november de finale van de Davis Cup tegen België, tweede in de eindstand 2015. David Goffin en Steve Darcis wonnen hun enkelspel en haalden zo met België een achterstand op om 28-voudig kampioen Australië met 3-2 te verslaan in de halve finale van de Davis Cup. Frankrijk verzekerde zich van een plaats in de finale dankzij de overwinning van Jo-Wilfried Tsonga tegen Dusan Lajovic, die daarmee voor een onoverbrugbare voorsprong van 3-1 tegen Servië zorgde.

Wed nu op de finale van de Davis Cup!

Formule 1 – Grote Prijs van Abu Dhabi (26 november)

 4

De Grote Prijs Formule 1 van Abu Dhabi Grand Prix blijft het grootste internationale evenement in de Verenigde Arabische Emiraten en de hoofdstad Abu Dhabi met een toeschouwersaantal van 60.000 personen. Het Yas Marina Circuit biedt een magische sfeer als de nacht valt en de lichten schijnen op een aantal van de grootste namen in de motorsport. Het feit dat dit de laatste race van het seizoen is, maakt het des te spannender en zorgt voor een passende finale van een prachtig F1-seizoen.

Wed nu op de Formule 1!

Voetbal – FIFA Wereldkampioenschap voor clubs (6-16 december)

 5

Real Madrid reist in december af naar de Verenigde Arabische Emiraten met als doel voor de derde keer het FIFA-Wereldkampioenschap voor clubs te winnen. Als Real Madrid de trofee dit jaar opnieuw wint, is het de enige ploeg die het toernooi twee keer na elkaar wint en meteen ook de meest succesvolle ploeg in de geschiedenis van dit toernooi. Een eer die de ploeg dan deelt met zijn aartsrivaal Barcelona, dat in 2009, 2012 en 2015 won.

Wed nu op het Wereldkampioenschap voor clubs! 

Darts– PDC Wereldkampioenschappen (14 december – 1 januari)

6 

Het grootste toernooi van darts wordt gehouden in Alexandra Palace in Londen van 14 december 2017 tot 1 januari 2018, dag waarop de eerste Wereldkampioen van het nieuwe jaar de felbegeerde Sid Waddell-trofee in de hoogte mag steken. De Nederlandse ster Michael van Gerwen is titelverdediger van het Wereldkampioenschap in dit 15-daagse toernooi.  Voor 16-voudig wereldkampioen Phil Taylor is dit het laatste toernooi alvorens hij zijn schitterende carrière eindigt.

Wed nu op de Wereldkampioenschappen darts!

 

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.