Stratégie et Conseils — 06/09/2017 at 12:11

Champions League 2017/18 Tips voor weddenschappen

door

1

Als meest winstgevende voetbalcompetitie krijgt de Champions League ieder jaar meer en meer aandacht van wedders. Met het oog op de start van Europa’s belangrijkste competitie volgende week zochten we alles op wat je moet weten om een grote slag te slaan!

Groepsfase

Groep A: Benfica, Manchester United, Basel, CSKA Moskou

Groep B: Bayern München, Paris Saint-Germain, Anderlecht, Celtic

Groep C: Chelsea, Atlético Madrid, Roma, Qarabag

Groep D: Juventus, Barcelona, Olympiakos, Sporting CP

Groep E: Spartak Moskou, Sevilla, Liverpool, Maribor

Groep F: Shakhtar Donetsk, Manchester City, Napoli, Feyenoord

Groep G: Monaco, Porto, Besiktas, Leipzig

Groep H: Real Madrid, Borussia Dortmund, Tottenham, Apoel Nicosia

Algemene weddenschap

Wie wint de Champions League?

Titelverdediger Real Madrid domineerde het toernooi de voorbije jaren en zal proberen een vierde titel in vijf jaar te behalen. Na de tumultueuze zomermercato in Europa, waarbij heel wat spelers van wereldniveau naar concurrerende ploegen trokken, wordt het toernooi dit jaar wellicht nog spannender. Er zijn heel wat kansen met ploegen als Manchester United, Bayern München en PSG, die allemaal lonken naar de finale in Kiev.

Mogelijke CL-winnaars

Real Madrid @4,75

Bayern München@7,50

PSG @7,50

Barcelona @7,75

Manchester United @12,00

Juventus @15,25

Chelsea @17,00

Tottenham @39,00

Anderlecht @430,00

Live weddenschappen

Een geweldige manier om aan de actie deel te nemen is live te kijken! Een opvallend cijfer uit statistieken is dat de bezoekende ploeg slechts 6% kans heeft de wedstrijd te winnen als hij bij de rust 1-0 achter staat. Dankzij ons mobiel weddenschapsplatform kan je nu nog gemakkelijker het juiste moment uitkiezen!

Totaal aantal doelpunten over/onder

Deze markt is in het verleden al erg winstgevend gebleken voor veel van onze spelers. Er waren in de groepsfase van het toernooi tal van wedstrijden waarin veel doelpunten vielen. We selecteerden uit de openingswedstrijden van de CL een aantrekkelijke multi-bet van 5 wedstrijden. Met een inzet van €10 kan je € 91 terugkrijgen.

Totaal aantal doelpunten over (2,5) in de wedstrijden tussen Chelsea – Qarabag, Celtic – PSG, Manchester United – Basel, Liverpool – Sevilla en Tottenham Hotspur – Borussia Dortmund biedt een notering van @9,17!

Nuttige statistieken

  • Thuisploegen wonnen meer dan 48% van hun Champions League-wedstrijden, voor de uitploegen bedraagt dat cijfer 29%. 23% van de wedstrijden eindigden op een gelijkspel.
  • Van alle Champions League-wedstrijden eindigden 49% met meer dan 2,5 doelpunten en 29% met meer dan 3,5 doelpunten. 7% van de wedstrijden eindigden op een scoreloos gelijkspel.
  • De meest voorkomende uitslagen waren 1-1 en 1-0, wat in 11% van de wedstrijden voorkwam. 0-1 en 2-1 kwam in 8% van de matchen voor.
  • In 40% van de wedstrijden stond het bij de rust gelijk en in 32% van de wedstrijden werd er in de eerste helft niet gescoord.
  • De kans dat de bezoekende ploeg won als hij bij de rust 1-0 achterstond, was 6%. De kans voor een thuisploeg in dezelfde situatie bedroeg 9%.

(cijfers van de 5 laatste CL-campagnes)

Ga naar goldenpalace.be en ontdek de beste noteringen voor de Champions League en de Europa League!

 

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.