Premier League, Stratégie et Conseils — 17/08/2017 at 07:26

5 tips voor multi-bets op het voetbal

door

Nu het voetbalseizoen weer op volle toeren draait, is het tijd om enkele nuttige tips te onthullen om je winstkansen te verhogen bij het systeem van multi-bets. Lees hieronder verder

 

FBL-ENG-PR-MAN UTD-WEST HAM

Een weddenschap met een ‘accumulator’ (ook multi-bet genoemd) op het voetbal is een van de meest voorkomende inzetten wereldwijd. Het is eigenlijk één enkele weddenschap waarbij meerdere keuzes (voorspellingen) met elkaar worden verbonden. Alle voorspellingen moeten correct zijn om succesvol te zijn. Dit soort weddenschappen bieden hogere odds dan een enkelvoudige bet, wat betekent dat de winst tegenover de initiële inzet behoorlijk hoog kan zijn.

In dit artikel geven we je 5 tips die je misschien zullen helpen om een grote winst te kunnen maken!

1.Research – concentreer je op belangrijke gegevens

Kennis zal altijd een essentiële rol spelen bij de keuze van winnaars.

Een minimumvereiste is dat je de ranglijst van de competitie bekijkt, evenals de huidige vorm en de onderlinge ontmoetingen van de betrokken ploegen. Sleutelspelers met blessures en een slechte uitreputatie moet je mee in rekening nemen bij de keuze van je inzet. Overanalyse is niet aan te raden, daarom adviseren we je om het bij de bovenstaande gegevens te houden en de meer gedetailleerde cijfers alleen te bekijken als je twijfelt over je definitieve beslissing!

Laten we eens een kijkje nemen in de Premier League dit weekend! Uit eenvoudig onderzoek zien we dat we veel doelpunten mogen verwachten in de volgende wedstrijden. In de laatste 9 onderlinge wedstrijden was het gemiddeld aantal doelpunten tussen:

  • Tottenham tegen Chelsea – 3,5 goals
  • Liverpool tegen Crystal Palace – 4 goals
  • Swansea City tegen Manchester United – 3,11 goals

Het is redelijk voorspelbaar dat er veel doelpunten zullen vallen in deze wedstrijden. Hier afzonderlijk op inzetten zal dus niet veel winst opleveren. Ze combineren in een multi-bet kan ons echter 5 keer onze inzet opleveren!

Mooie waarde op Totaal aantal doelpunten (2,5): Tottenham tegen Chelsea, Liverpool tegen Crystal Palace en Swansea City tegen Manchester United @5,02!

2.Zoek de waardes

Hier is het belangrijk om te zoeken naar de best mogelijke noteringen voor de wedstrijden.

Je moet uitkijken naar wedstrijden waarin een topploeg het opneemt tegen een laag geklasseerde ploeg (vooral uitwedstrijden), of een wedstrijd waarbij een ploeg in zeer goede doen is en de andere volledig uit vorm. Je kan een voorlopige lijst van deze wedstrijden opstellen en die wedstrijden vervolgens vergelijken om zo je keuze te beperken tot de wedstrijden die je wilt toevoegen aan je coupon.

Wat vind je van deze lijst van uitoverwinningen voor enkele grote favorieten?

Bij de wedstrijden van Wolfsburg tegen Borussia Dortmund, Girona tegen Atletico Madrid, Deportivo La Coruna tegen Real Madrid, Crotone tegen AC Milan en Hellas Verona tegen Napels kan je je inzet van € 10 omzetten in een winst van €78

3. Vermijd wedstrijden met zeer lage odds

Thuisploegen hebben altijd een groot voordeel. Het zou niet slim zijn om daar geen rekening mee te houden bij de samenstelling van je multi-bet.

Maar we kijken ook naar de waarde, dus als je thuisoverwinningen gaat selecteren, vermijd dan elke ploeg die onder de @1,50 staat.  Ze voegt zo weinig waarde aan de weddenschap toe dat het niet de moeite loont, vooral bij kleinere multi-bets van maximaal 5 of 6 selecties. Omdat verrassingen steeds mogelijk zijn, kan je verlies maken omdat je enkele euro’s extra wilde.

In de Bundesliga zijn er dit weekend enkele interessante wedstrijden waarbij het thuisvoordeel een groot verschil kan maken tussen de ploegen: Hoffenheim tegen Werder Bremen, Mainz tegen Hannover 96 en Borussia Mönchengladbach tegen FC Köln bieden samen een aantrekkelijke waarde @7,08…

4. Pas de weddenschap aan al naar gelang het aantal keuzes en de algemene odds

Het is zelden een goede voetbalstrategie om een groot gedeelte van je zuurverdiende geld op een multi-bet van 20 wedstrijden in te zetten. Ik weet wel, je hebt dat gevoel, maar doe het niet! Te veel keuzes op je inzet kan gevaarlijk zijn als het een groot deel van je budget uitmaakt. Als de gecombineerde odds hoog zijn, moet je je inzetbedrag beperken, omdat het risico aanzienlijk hoger is!

Van de andere kant, als je voetbalaccumulator slechts een handvol stevige keuzes bevat, waarbij elke voetbalploeg als de grote favoriet wordt beschouwd, dan kan je de inzet wel verhogen.

5. Overweeg accumulatorbonussen

Een van de eenvoudigste manieren om je rendement bij meerdere weddenschappen te verhogen zonder noodzakelijkerwijs risicovolle inzetten met hoge odds te moeten doen, is je inzet te plaatsen bij een bookmaker die een extra bonus biedt. Goldenpalace.be biedt op accumulators aanzienlijke bonussen, die automatisch worden toegevoegd aan je weddenschapsformulier voordat je de inzet plaatst. Des te meer selecties je hebt, des te hoger je bonus zal zijn!

Met ons eenvoudig nieuw mobiel weddenschapsplatform, heb je de beste weddenschapswaardes in de palm van je hand. Live wedden is nog nooit zo eenvoudig geweest @goldenpalace.be!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.