WK 2018 — 13/06/2018 at 11:16

5 niet te missen groepsfasewedstrijden in Rusland

door

111

Na 868 wedstrijden tussen 209 ploegen over een periode van ruim twee jaar, staan 32 klaar titanen om zich te tonen in Rusland. En dat biedt volop mogelijkheden om geld te verdienen aan het grootste sportevenement ter wereld. Er zijn enkele wedstrijden die je zeker in het oog moet houden, want die zouden wel eens klassiekers kunnen worden!

Hieronder stellen we je 5 niet te missen groepsfasewedstrijden voor:

1. Portugal tegen Spanje

Vrijdag 15 juni 20 uur

Ook de Iberische derby genoemd, is dit een van de grootste derby’s op internationaal vlak. De laatste keer dat deze twee ploegen elkaar ontmoetten op een internationaal toernooi was 6 jaar geleden. Toen haalde Spanje het na penalty’s van Portugal met 4-2 in de halve finale van Euro 2012. Spanje zou later het toernooi winnen. Spanje wordt hier weliswaar als favoriet beschouwd, maar het zou dom zijn om Portugal af te schrijven. De ploeg toonde op Euro 2016 tot wat ze in staat is. De winnaar van deze wedstrijd ligt in pole position om groep B te winnen – kan Spanje terugslaan na een rampzalig toernooi in 2014?

Wie scoort hier het eerst? Je kunt kiezen voor eerste doelpuntenmaker: Cristiano Ronaldo @5,56 of Diego Costa @4,97!

Verdubbel je winst met ‘Beide teams scoren: ja’ @2,05!

2. Engeland tegen België

Donderdag 28 juni 20 uur

Er staan tal van sterspelers uit de Premier League op het veld wanneer in Groep G de jonge Engelse ploeg het opneemt tegen een uiterst getalenteerd Belgisch team. Engeland eindigde in 2014 laatste in een groep met Costa Rica, Uruguay en Italië. Op Euro 2016 werd het vernederend uitgeschakeld ten gunste van IJsland. De laatste keer dat Engeland en België elkaar tegenkwamen op een groot toernooi was in de tweede ronde in Italië 90 toen Engeland het na verlengingen haalde met 1-0 dankzij een goal van David Platt. Dit is de laatste wedstrijd van de groepsfase, wat betekent dat ze beslissend kan zijn voor de groepsoverwinning in groep G!

België wint tegen het jonge Engeland biedt een mooie waarde @2,45!

Verhoog je multi-bet met ‘Totaal aantal doelpunten minder dan: 2,5’ @1,90!

3. Argentinië tegen Kroatië

Donderdag 21 juni 20 uur

Argentinië en Kroatië zitten in de zware groep D, samen met IJsland en Nigeria. Argentinië won het toernooi vier jaar geleden bijna, en na twee bittere nederlagen met penalty’s tegen Chili in de Copa America en Copa America Centenario, wordt het steeds moeilijker voor Lionel Messi om een groot internationaal toernooi te winnen. Spelers als Luka Modric, Ivan Perisic, Mario Mandzukic en Ivan Rakitic sturen het dynamische Kroatische team aan. De ploeg van Zlatko Dalic heeft voldoende kwaliteit in huis om deze groep te winnen, maar slaagde er al 20 jaar niet meer in om de knock-outfase te bereiken. Hier vallen doelpunten te verwachten!

Verhoog je kansen op winst met ‘Correcte score: 1-0, 2-0 of 3-0’ @2,86!

Vermenigvuldig je winst met 3,76 via ‘Rust/gelijkspel Einduitslag/Argentinië’!

4. Denemarken tegen Frankrijk

Dinsdag 26 juni 16 uur

Alles onder de eerste plaats in de groepsfase zou voor Frankrijk een teleurstelling zijn. Met verreweg de beste ploeg van de groep zal de ploeg telkens als grote favoriet aan de wedstrijd beginnen. Frankrijk beschikt over heel wat aanvallend geweld, maar misschien is dit wel het moment voor de 19-jarige aanvaller van PSG, Kylian Mbappé, om zijn status van wereldspeler om te zetten in levende legende. Denemarken kan bogen op zijn middenvelder van Tottenham, Christian Eriksen, die zijn waarde toonde in de barragewedstrijden, waarbij in Ierland met 5-1 werd gewonnen na een teleurstellend 0-0 gelijkspel thuis.

Zorgt Denemarken voor de verrassing tegen Frankrijk? Verdubbel je ontvangst met ‘Dubbele kans: Denemarken’ @2,04!

5. Polen tegen Colombia

Zondag 24 juni 20 uur

Na zich op de laatste speeldag ternauwernood te hebben geplaatst, zijn de Colombianen favoriet in Groep H, waarin ook Polen, Senegal en Japan spelen. Met Gouden Schoen-winnaar James Rodriguez ging de Zuid-Amerikaanse ploeg in 2014 vlot door de groepsfase, maar ze moest het in de kwartfinale afleggen tegen Brazilië. Topscoorder Robert Lewandowski hielp Polen met 16 doelpunten in de kwalificatiewedstrijden naar de eerste plaats van zijn groep met 8 overwinningen en slechts één nederlaag. Beide ploegen ontmoeten elkaar in de tweede wedstrijd, dus wordt hier misschien bepaald wie uiteindelijk groepswinnaar wordt.

Met twee evenwaardige ploegen is er een mooie waarde op ‘Einduitslag: gelijkspel’ @3,24!

Ga naar @goldenpalace.be en ontdek de laatste noteringen en weddenschapsmarkten op het meest langverwachte sportevenement van het jaar!

Commentaires

comments

Het is niet langer mogelijk een reactie te plaatsen.